Безкоштовна доставка по Україні до відділення Нової Пошти, Укрпошти неакційних товарів від 3000грн
Україна м.Харків вул. Богдана Хмельницького 14/16
Графік інтернет-магазину
Будні дні: 09:00 – 18:00, Субота: 09:00 – 18:00, Неділя: вихідний
Графік магазину
Будні дні: 09:00 – 18:00, Субота: 09:00 – 18:00, Неділя: вихідний
098 8 2222 83, 095 3 2222 83, 050 0 7329 22
Розпродаж Рибальські товари
Риболовні снасті Монтажі і елементи оснащення Приманки Прикормки та насадки Риболовні інструменти Рибальські аксесуари Зберігання та транспортування
Товари для туризму
Бівак Кухня та посуд Спорядження Ліхтарі Сумки та рюкзаки
Екіпірування Сувенірна продукція Бренди
СПІНІНГ
Вудилища Котушки Шнури та жилки Гачки Оснащення для спінінга Спінінгові приманки Інструменти спінінгіста Спінінгові аксесуари Атрактанти для спінінгової ловлі Підсаки для спінінгової ловлі Транспортування та зберігання Підставки для спінінга
КОРОП
Вудилища Котушки Шнури і жилки Карпові оснастки та монтажі Коропові інструменти Маркерні поплавці Підгодовування Коропове харчування Індикатори клювання Транспортування та зберігання Підсаки для коропа Мішки та мати для коропа Підставки для коропових вудилищ Род-поди Намети Меблі
ФІДЕР ПОПЛАВОК ЗИМА КЕМПІНГ ЕКІПІРУВАННЯ

Лотос 5 Універсал Спорт - 7 граней вашого комфорту

Ринок наметів на сьогодні досить насичений, проте навіть в умовах великої кількості пропонованих модифікацій від різних виробників знайти що то по-справжньому комфортабельне і довговічне вельми складно. Асортимент багатьох брендів найчастіше має курс на мінімізацію ціни виробу - більшість типових наметів мають схожий типаж і достатній функціонал для сучасного користувача, однак при цьому вони не можуть похвалитися належною адаптацією до екстремальних погодних умов і надійністю в процесі тривалого користування. Як правило це виправдано їх компромісною ціною, проте рішення про доцільність такого компромісу має явні плюси і мінуси для кінцевого споживача. Однак коли на чашу ваг ставиться мінімізація залежності від погодних умов, надійність самого виробу під час крайніх проявів негоди, і як наслідок - ваше здоров'я і комфорт - компромісів тут бути не може. Ця думка нашої команди і всіх тих, хто має тривалий досвід відпочинку в наметах на протязі всього сезону. Якісна намет ніколи не замінить домашнє вогнище - але дозволить повернутися в нього відпочив і здоровим навіть в тому випадку, коли вас застали дощі зі штормовим вітром або спеку з великою кількістю комах навколо. Еталоном такої є варіації наметів Lotos-5 Універсал - в рамках своїх габаритних розмірів моделі даної серії не мають аналогів за комплексом послуг, які вони можливостей, поєднуючи чудову якість матеріалів, ретельну надійну збірку, мобільність і легкість в реалізації передбачених функцій. Пристрій даних наметів наділене максимальною логістикою для комфортабельного стаціонарного відпочинку, що визначає основу їх адаптивності та універсальності. Нижче ви зможете ознайомитися з основними критеріями, які не просто відрізняють дану серію наметів від інших, а роблять їх дійсно унікальною пропозицією в сегменті сучасного кемпінгу!

Palatka_LOTOS_5_Universal_Sport_okno_na_D_obraznoy_dveri_1

Кращий демісезонний матеріал
Застосовувані в наметі Lotos-5 Універсал Спорт матеріали в повній мірі адаптовані до впливу самих різних температур. Матеріал Polyester Oxford 240D WR гарантує високі показники міцності, і що не менш важливо - властивості тканини зберігаються після тривалого впливу ультрафіолету, перепадів температур і вологості. Надійність тенту і загальну вологостійкість намети підтримують герметизовані шви, де задіяна спеціальна термічна стрічка з високим рівнем адгезії, яка зберігає свої якості при низьких негативних температурах.

Palatka-LOTOS-5-Universal-Sport

Чудові базові можливості
Незважаючи на свої модульні можливості, зручні для виїздів в колі великої компанії, намети Лотос 5 Універсал Спорт мають відмінну базовою комплектацією. Виробник передбачив ефективний захист від комах, палючого сонця і різних опадів без шкоди для вентиляції інтер'єру намети.

palatca_lotos-5-universal-sport1

Максимально стійкий каркас
Чудова стійкість намети забезпечується армованим дюралюмінієвим каркасом, що поєднує жорсткість, міцність і малу вагу. Грамотно і надійно закріплена до поверхні намет ЛОТОС 5 Універсал стає невразлива для будь-яких вітрів. Характеристики корпусу адаптовані для штормових, вітряних умов - міцний жорсткий корпус протистоїть навіть різким силовим навантаженням, а спеціальна куполовидна форма і раціональний розподіл точок зовнішньої підтримки згладжують всілякі коливання. В умовах негоди важливо задіяти не менше 12-ти точок зовнішньої фіксації намети за допомогою кілочків або бурів. У природних умовах проводилися успішні випробування наметів при поривах вітру до 25-30 м / с.

palatca_lotos-5-universal-sport16

Зручність у літню пору
Круговий принцип вентиляції, використовуваний виробником на різних рівнях висоти, підтримує свіжий потік повітря в жаркий літній час. Залежно від положення сонця, для максимального комфорту є можливість повного відкриття тіньових частин намети, що створює непрогрітий провітрюваний ділянку. Модифікація Lotos-5 Універсал Спорт має светоотражающую поверхню і тому менш схильна до теплового впливу в літню пору.

Palatka-LOTOS-5-Universal-Sport

модульність намети
Виробником передбачений ряд сеціалізірованних аксесуарів для ще більшого розширення можливостей намети - це додатковий вологостійкий підлогу, можливість установки в намет мобільного дров'яної печі і лазні за допомогою спеціальних внутрішніх тентів. D-образні входи в намет мають на увазі її з'єднання через спеціальний перехідник з іншими модульними наметами Лотос.

40_Kompleks-iz-trekh-modulnykh-universalnykh-palatok-LOTOS-5-Universal-Sport_1

Оперативність і легкість у поводженні з наметом
Приведення в робочий стан намети Lotos-5 Універсал Спорт навіть при мінімальному досвіді здійснюється протягом однієї хвилини. Зручна зонтична система в буквальному сенсі зробить все за вас, даючи максимальний ефект докладеним зусиллям з вашого боку. При наявності вітру важливо не забути встановити розтяжки і зафіксувати краю спідниці намети для жорсткої фіксації тенту і каркаса. Завдяки парасолькового принципом також відбувається мобільна збірка намети, сегменти каркаса швидко групуються між собою в єдину цілісну компактну конструкцію.

palatca_lotos-5-universal-sport15

Інтелектуальне облаштування інтер'єру
Велика продуктивна площа і високі стелі сприяю комфортабельному перебуванню в ній протягом тривалого часу. На внутрішній поверхні наметів Lotos-5 Універсал Спорт встановлені кишені для зберігання невеликих аксесуарів. Є також стельова сітчаста поличка для просушування одягу. Як зовнішні, так і зовнішні стінки тенту намету схильні до мінімального забруднення і при необхідності досить легко миються.

palatca_lotos-5-universal_sport13

Дороге задоволення? Питання ціни.

Купівля модифікації Lotos-5 Універсал Спорт - це придбання з величезним ресурсом довговічності і унікальними конструктивними особливостями. Дані намети створені для тих, хто звик знаходити найкращі рішення для свого комфорту, а в деяких випадках - і безпеки здоров'я. За комплексом своїх показників намети цієї серії просто не зустрічають конкурентів і мають явні переваги серед найближчих варіантів своєї цінової категорії - як правило від європейських виробників. Пошиття намети передбачає більш 100 швейних операцій з великою кількістю складних швів і накладок. Всі шви тенту - подвійні, з подвійною тканинної подслойкой. Для герметизації тенту застосовується унікальна матерчатий стрічка, яка зберігає високу пластичність навіть при екстремальних температурах. У наметі використана надійна фурнітура у вигляді змійок, замків і клапанів, її працездатність зберігається після тривалого і інтенсивного використання. Міцний корпус намети побудований із спеціально алюмінієвого матеріалу, що застосовується в авіаційній промисловості. Головним елементом зонтичного пристрої каркаса є механізм розкриття, виготовлений з полікарбонату PC Trirex - надзвичайно стійкий до ударних навантажень, він здатний витримувати температури від -100 до +135 ° С. Кожен тент після свого пошиття проходить індивідуальну перевірку і лише після цього потрапляє на склад для надходження в продаж. Модель Lotos-5 Універсал Спорт - це саме той випадок, коли якість складається з дрібниць. На сучасному ринку дані намети являють собою приклад дійсно якісного виробу, яке буде зберігати свої високі показники захисту і комфорту протягом довгих років.

palatca_lotos-5-universal_sport