Безкоштовна доставка по Україні до відділення Нової Пошти, Укрпошти неакційних товарів від 3000грн
Україна м.Харків вул. Богдана Хмельницького 14/16
Графік інтернет-магазину
Будні дні: 09:00 – 18:00, Субота: 09:00 – 18:00, Неділя: вихідний
Графік магазину
Будні дні: 09:00 – 18:00, Субота: 09:00 – 18:00, Неділя: вихідний
098 8 2222 83, 095 3 2222 83, 050 0 7329 22
Розпродаж Рибальські товари
Риболовні снасті Монтажі і елементи оснащення Приманки Прикормки та насадки Риболовні інструменти Рибальські аксесуари Зберігання та транспортування
Товари для туризму
Бівак Кухня та посуд Спорядження Ліхтарі Сумки та рюкзаки
Екіпірування Сувенірна продукція Бренди
СПІНІНГ
Вудилища Котушки Шнури та жилки Гачки Оснащення для спінінга Спінінгові приманки Інструменти спінінгіста Спінінгові аксесуари Атрактанти для спінінгової ловлі Підсаки для спінінгової ловлі Транспортування та зберігання Підставки для спінінга
КОРОП
Вудилища Котушки Шнури і жилки Карпові оснастки та монтажі Коропові інструменти Маркерні поплавці Підгодовування Коропове харчування Індикатори клювання Транспортування та зберігання Підсаки для коропа Мішки та мати для коропа Підставки для коропових вудилищ Род-поди Намети Меблі
ФІДЕР ПОПЛАВОК ЗИМА КЕМПІНГ ЕКІПІРУВАННЯ

Подарунковий сертифікат - краща відповідь на питання що подарувати рибалці

Що подарувати рибалці - найпопулярніші варіанти снастей

Якщо серед ваших родичів або знайомих є людина, що захоплюється риболовлею, то перед будь-яким святом чи річницею виникає питання: що подарувати рибалці? При своїй зовнішній простоті це питання досить складне. Перш ніж вибрати, що подарувати рибалці чоловікові, визначитеся - яким саме видом риболовлі захоплюється дана людина, щоб обраний презент виявився найбільш затребуваним і його володар згадував про вас з теплими емоціями. Аксесуари, які розкриють потенціал захоплення людини, завжди будуть предметом його гордості. При цьому навіть фірмові снасті високого класу, в яких немає необхідності в рамках уподобань конкретної людини, будуть лежати в стороні. Наприклад, спінінгіст навряд чи зрадіє поплавковій вудці, а шанувальник коропового лову - воблеру для лову щуки.
Якщо, скажімо, людина захоплюється спінінгом, фідером, поплавковим ловом риби, то можна подарувати вудилище або котушку. Рибалка-початківець буде радий новинкам, якщо ж рибалка з великим досвідом - подібні моделі у нього можуть бути або він не ловить на моделі обраного типу. Тут важливо глибоко володіти питанням, щоб подарувати запеклому рибалці саме те, що він неодмінно захоче взяти з собою на водоймище. З цією метою можна тактично з'ясувати, які саме аксесуари він хотів би бачити в своєму арсеналі, вибрати саме такі або аналогічні пропозиції від інших брендів. Молодому прихильнику риболовлі раціонально подарувати бюджетні позиції від брендів Favorite, Seleсt, Golden Catch. Каталоги цих фірм включають сучасні, надійні і при цьому недорогі товари, що дають відмінні можливості для лову риби в Україні. Якщо ж сюрприз необхідний професійному прихильнику риболовлі на хижака, ефективним варіантом для подарунка будуть вудилища Major Craft або Graphiteleader. Поплавочнику можна сміливо придбати і подарувати вудки з каталогу Maver і Brain, прихильник коропової риболовлі буде радий багатьом аксесуарам каталогу Fox і Sportex, тим же хто захоплюється фідером будуть цікаві вудилища компаній Shimano та Feeder Concept. З риболовних котушок - відмінним варіантом стануть моделі японських торгових марок Shimano і Daiwa, в економ класі - Golden Catch та Brain. У будь-якому випадку, перед покупкою подарунка важливо проконсультуватися з фахівцем магазину Риболов-Експерт - при наявності вихідної інформації ми зможемо надати вам максимально кваліфіковану допомогу у виборі сюрпризу.
Якщо стоїть питання недорогого подарунка для рибалки, який є шанувальником спінінга, то можна презентувати йому елітний воблер від відомого бренду, такий подарунок доведеться завжди до речі. Навіть якщо подібна приманка вже є у рибалки, подарунок все одно буде сприйнятий з вдячністю - адже хороших уловистих воблерів не буває багато. Каталоги воблерів Jackall, Megabass, Duo або OSP містять в собі масу ефективних позицій навіть для досвідченого спінінгіста.

Електронний подарунковий сертифікат для рибалки: головні переваги

Але що потрібно рибалці, що має все необхідне, або коли у охочого зробити подарунок немає часу на пошук відсутнього елемента? Ми пропонуємо універсальний варіант вирішення цього питання - електронний подарунковий сертифікат на снасті для риболовлі від магазину Риболов-Експерт! Щасливий володар при цьому має можливість вибрати необхідне приладдя серед більш ніж 40 000 позицій нашого каталогу, де напевно знайдеться те, що потрібно для нього понад усе!
Якщо ви вирішили купити для подарунка рибалці сертифікат, після оплати ви отримуєте jpeg-файл сертифіката з унікальним кодом зручним вам способом (через Viber, Telegram або e-maiil) - сертифікат має високу роздільну здатність, його доречно роздрукувати і презентувати прихильнику риболовлі. Після вибору потрібних снастей і приманок власникові подарункового сертифіката залишається тільки написати або продиктувати його код, термін дії сертифіката не обмежений.
Сертифікат замінює фактичні гроші, при оплаті покупок за ціною нижче номіналу подарункового сертифіката - здача не повертається. Якщо ж вартість необхідних рибальських товарів перевищує значення сертифікату, пред'явник сертифіката завжди може доплатити різницю в підсумковій сумі. Передбачені номінали: 500грн та 1000грн.

098 8-2222-83
095 3-2222-83

Telegram / Viber 050 073 29 22

podarochnyj-sertifikat-dlya-rybaka