Безкоштовна доставка по Україні до відділення Нової Пошти, Укрпошти неакційних товарів від 3000грн
Україна м.Харків вул. Богдана Хмельницького 14/16
Графік інтернет-магазину
Будні дні: 09:00 – 18:00, Субота: 09:00 – 18:00, Неділя: вихідний
Графік магазину
Будні дні: 09:00 – 18:00, Субота: 09:00 – 18:00, Неділя: вихідний
098 8 2222 83, 095 3 2222 83, 050 0 7329 22
Розпродаж Рибальські товари
Риболовні снасті Монтажі і елементи оснащення Приманки Прикормки та насадки Риболовні інструменти Рибальські аксесуари Зберігання та транспортування
Товари для туризму
Бівак Кухня та посуд Спорядження Ліхтарі Сумки та рюкзаки
Екіпірування Сувенірна продукція Бренди
СПІНІНГ
Вудилища Котушки Шнури та жилки Гачки Оснащення для спінінга Спінінгові приманки Інструменти спінінгіста Спінінгові аксесуари Атрактанти для спінінгової ловлі Підсаки для спінінгової ловлі Транспортування та зберігання Підставки для спінінга
КОРОП
Вудилища Котушки Шнури і жилки Карпові оснастки та монтажі Коропові інструменти Маркерні поплавці Підгодовування Коропове харчування Індикатори клювання Транспортування та зберігання Підсаки для коропа Мішки та мати для коропа Підставки для коропових вудилищ Род-поди Намети Меблі
ФІДЕР ПОПЛАВОК ЗИМА КЕМПІНГ ЕКІПІРУВАННЯ

Шнур Sunline Siglon PE - японські стандарти, українська ціна

Серія Siglon від концерну Sunline широко відома рибалкам монофільная волосінь і Флюорокарбон - високу популярність в рибальському середовищі дана лінійка знайшла завдяки своїм високим робочим параметрам і раціональної вартості. Напередодні японський виробник презентував плетені шнури Siglon PE , які розширили лінійку Siglon - новинки володіють усіма ключовими якостями сучасної плетінки при досить конкурентною ціною, цілком і повністю відображаючи концепцію загальної серії.

Новий шнур Sunline представлений в 4-х і 8-ми волоконному варіанті - Sunline Siglon PE x4 і

Sunline Siglon PE x8 - це дозволяє рибалці швидко абстрагуватися під різний характер ведення риболовлі. Крім різної структури волокон, виробник передбачив два варіанти розмотування і чотири колірні рішення - завдяки цьому новинка охоплює практично весь спектр умов лову, характерних для українських водойм.

Sunline

Насиченість кольорів Sunline Siglon PE гарантує їх високу контрастність на типовому тлі наших водойм, що важливо в будь-якому напрямку лову. Якщо говорити про призначення шнура - ідея створення плетінки полягала в її максимальної універсальності, тому в широкому асортименті шнурів Sunline Siglon PE потрібний варіант для себе знайде як шанувальник лову фідерними снастями, так досвідчений спінінгіст. Шнур Сіглон покритий понад тонким шаром силіконового матеріалу, який виконує подвійну функцію - сприяє більш легкому вильоту шнура при закиданні і захищає внутрішню структуру шнура від абразивного впливу. Покриття також сприяє стійкою колірної насиченості плетінки в процесі її використання.

Щільний характер плетіння волокон зводить нанівець розтяжність шнура - новий шнур Санлайн чудово передає витончені клювання і всі нюанси гри приманки. Тому при лові на дальній дистанції рибалка отримує вичерпну інформацію щодо поведінки приманки і клювання риби.

Кращий бюджетний шнур Санлайн для спінінга

Дуже важливим фактором, що виділяють Sunline Siglon PE на тлі шнурів економ-сегмента, є наявність ультра тонких варіантів перетину - японський концерн пропонує нано-варіанти плетінки, яких не має жоден виробник в рамках даної цінової категорії. Це дозволяє купити шнур для ультралайта по самій вигідною ціною при досить ефективних робочих характеристиках.

Sunline

Більшість рибалок сприймає Sunline Siglon PE як конкурентний варіант шнура Super PE New від того ж виробника - але, крім схожості в ціновому діапазоні, дані плетінки не мають нічого спільного. Super PE New - якісний універсальний шнур, за рахунок відсутності зовнішнього покриття він м'якший, тоді як новий Sunline Siglon PE, створений з волокон Excelent PE, відрізняється більшою жорсткістю і абсолютної нерозтяжна. Новинка більш підходить для лову джиговой принади на спінінг, а фідерні розмотування даного шнура мають більшу стійкістю до абразивному середовищі водойм.

Підводячи підсумки, можна впевнено заявляти про принципово новий характер якості новинки, що поповнила каталог шнурів Sunline - перед нами бюджетний японський шнур з досить точними параметрами, що виділяється округлим перетином, грамотним підбором кольорів і наявністю підвищеного обсягу размоток. Основний матеріал плетінки - Excelent PE - дає їй відмінну стійкість в широкому діапазоні умов, зберігаючи вихідні характеристики. Завдяки якісній структурі плетіння новинка має досить конкурентним співвідношенням діаметра до розривної навантаженні, а ціна новинки дає всі підстави вважати її популярною новинкою поточного і майбутнього сезону лову.