Безкоштовна доставка по Україні до відділення Нової Пошти, Укрпошти неакційних товарів від 3000грн
Україна м.Харків вул. Богдана Хмельницького 14/16
Графік інтернет-магазину
Будні дні: 09:00 – 18:00, Субота: 09:00 – 18:00, Неділя: вихідний
Графік магазину
Будні дні: 09:00 – 18:00, Субота: 09:00 – 18:00, Неділя: вихідний
098 8 2222 83, 095 3 2222 83, 050 0 7329 22
Розпродаж Рибальські товари
Риболовні снасті Монтажі і елементи оснащення Приманки Прикормки та насадки Риболовні інструменти Рибальські аксесуари Зберігання та транспортування
Товари для туризму
Бівак Кухня та посуд Спорядження Ліхтарі Сумки та рюкзаки
Екіпірування Сувенірна продукція Бренди
СПІНІНГ
Вудилища Котушки Шнури та жилки Гачки Оснащення для спінінга Спінінгові приманки Інструменти спінінгіста Спінінгові аксесуари Атрактанти для спінінгової ловлі Підсаки для спінінгової ловлі Транспортування та зберігання Підставки для спінінга
КОРОП
Вудилища Котушки Шнури і жилки Карпові оснастки та монтажі Коропові інструменти Маркерні поплавці Підгодовування Коропове харчування Індикатори клювання Транспортування та зберігання Підсаки для коропа Мішки та мати для коропа Підставки для коропових вудилищ Род-поди Намети Меблі
ФІДЕР ПОПЛАВОК ЗИМА КЕМПІНГ ЕКІПІРУВАННЯ

Фідерні вудилища Golden Catch - новинки для будь-яких умов 2021 року!

Друзі, представляємо вам нові моделі каталогу вудилищ асортименту фідерів Golden Catch, параметри яких обіцяють їм бути на хвилі популярності в новому сезоні! У процесі формування можливостей новинок були враховані типові умови риболовлі на українських водоймах - в результаті створені модифікації дозволяють здійснювати результативну ловлю як невеликої риби, так і з успіхом полювати на трофейні екземпляри коропа.

Фідера Golden Catch Bionic Method Multi Feeder - мобільні донні вудилища сучасного формату з можливістю зміни робочої довжини за допомогою вставки другого коліна. Характерною особливістю Біонік Мульти фідер є компактна транспортна довжина і мала вага в своєму класі. Універсальні в плані дистанції лову й виду риби.
Фідера Golden Catch Onnex River Feeder - серія швидких вудилищ для риболовлі з середніми та важкими годівницями. Відрізняється високим стримуючим ресурсом, малою вагою і оперативною легкістю керування. Як і випливає з назви, новинки чудово адаптовані під характер риболовлі на річці.
Вудилища Golden Catch Verte-X Distance Feeder - гранично легкі і збалансовані вудлища для кропіткої роботи середніми і важкими годівницями на дальньній дистанції, серія має все необхідне для влучного закидання оснасток на далеку відстань.
Фідера Golden Catch Sintez Feeder - вудилища преміум класу, які відрізняє мала вага, чудова керованість і високі показники ключових технічних критеріїв сучасної фідерної риболовлі. Модель впевнено можна зарахувати до універсальних, але при цьому з використанням різних ваг оснасток вудилище показує можливості на рівні моделей більш вузької спеціалізації. Новинка гарно справляється з опором сильної риби в умовах обмеженого простору.
Фідера Golden Catch Verte-X Feeder характеризуються середньо швидким ладом і помірною вагою, що дозволяє виключити стомлення рук при активній роботі зі снастю. Серія має універсальні параметрами, затребуваними на більшості річок і водосховищ України.
Вудилища Golden Catch Bionic Feeder Black Edition орієнтовані на застосування важких донних оснащень. Дана лінійка фідерів створена переважно для швидких річок і глибоких місць водосховищ. Bionic Feeder Black Edition відрізняється недорогою ціною і якісним балансуванням, показуючи високу потужність при досить комфортній вазі в форматі своєї тестової категорії.

Також відзначимо появу потужного серфового вудилища Golden Catch Amullet Surf 4,20м з тестом від 100 до 220 грам!

fidery-golden-catch-magazin