Воблер TsuYoki Agudo 80S
Воблер TsuYoki Agudo 80S - силіконова приманка для лову обережного хижака на середніх і великих глибинах в умовах чистої води. Ратлін TsuYoki Agudo 80S виготовлений з силікону високої щільності, він є тихим і привертає хижака виключно за рахунок своєї власної гри. Структура матеріалу стійко протистоїть зубам хижака. Модель має досить довгим витягнутим тілом, яке в рівній мірі привертає як судака, так і щуку з великим окунем. Гра силіконового воблера досить стійка, Ратлін досить успішно тримає заданий горизонт водної товщі. Новинку від компанії Тсуекі можна застосовувати як в спінінга риболовлі, так і в зимовому лові з льоду. Якщо в першому випадку рибалка використовує при анімації ступінчасту проводку і подвійний підрив вудилищем, то в другому варіанті при лову з льоду застосовується класичне стрімке блеснение з підйомом і опусканням приманки поблизу донної поверхні. Крім того, перспективним є використання приманки в схил при човнової ловлі судака на великих глибинах. TsuYoki Agudo 80S характеризується горизонтальним становищем в воді, воблер здійснює плавні похитування під час падіння. Модель не може похвалитися високою дальністю закидання, проте даний Ратлін має сильні показники в плані своєї гри, які з лишком компенсують помірну дальність польоту приманки.
Силіконовий Ратлін Цуекі особливо результативним в чистій і прозорій воді - в цьому випадку шум всередині будь-якої приманки може бути зайвим і насторожити рибу, а природне тихе поведінку приманки дасть більший ефект в залученні уваги пасивного хижака.
Значимий фактор успіху при цьому також полягає в часі падіння приманки - вона повинна складати близько 3-4 секунд, в процесі яких часто і відбувається атака хижака. Також одним з дієвих способів подач приманки є проводка з імпульсивними ускорениями і уповільненнями - однак це більш характерно для лову в товщі води, практично без торкань приманкою донної поверхні.
* Інформація про технічні характеристики і комплектацію, а також фото товару і упаковки - мають довідковий характер і відображають останні доступні на момент публікації відомості.
Виробник залишає за собою право вносити незначні зміни, які не впливають на споживчі властивості товару.