Безкоштовна доставка по Україні до відділення Нової Пошти, Укрпошти неакційних товарів від 3000грн
Україна м.Харків вул. Богдана Хмельницького 14/16
Графік інтернет-магазину
Будні дні: 09:00 – 18:00, Субота: 09:00 – 18:00, Неділя: вихідний
Графік магазину
Будні дні: 09:00 – 18:00, Субота: 09:00 – 18:00, Неділя: вихідний
098 8 2222 83, 095 3 2222 83, 050 0 7329 22
Розпродаж Рибальські товари
Риболовні снасті Монтажі і елементи оснащення Приманки Прикормки та насадки Риболовні інструменти Рибальські аксесуари Зберігання та транспортування
Товари для туризму
Бівак Кухня та посуд Спорядження Ліхтарі Сумки та рюкзаки
Екіпірування Сувенірна продукція Бренди
СПІНІНГ
Вудилища Котушки Шнури та жилки Гачки Оснащення для спінінга Спінінгові приманки Інструменти спінінгіста Спінінгові аксесуари Атрактанти для спінінгової ловлі Підсаки для спінінгової ловлі Транспортування та зберігання Підставки для спінінга
КОРОП
Вудилища Котушки Шнури і жилки Карпові оснастки та монтажі Коропові інструменти Маркерні поплавці Підгодовування Коропове харчування Індикатори клювання Транспортування та зберігання Підсаки для коропа Мішки та мати для коропа Підставки для коропових вудилищ Род-поди Намети Меблі
ФІДЕР ПОПЛАВОК ЗИМА КЕМПІНГ ЕКІПІРУВАННЯ

Рейтинг силікону Select - кращі моделі їстівної гуми

magazin-silikona-select-na-spinning

Бюджетні м'які їстівні приманки Select вже відомі багатьом спінінгістам своєю якістю і уловистостью. Так чи інакше, різні моделі силікону умовно поділяються за видами риби, для лову якої вони більшою мірою призначені. Звичайно, такий розподіл є досить умовним, але, все ж, має місце. Спробуємо розібратися, які ж з різноманіття модельного ряду силіконових принад від торгової марки Select найкраще працюють по судака.

Віброхвости Select для лову щуки, судака і окуня на річці і озері

Отже, відкриває наш міні рейтинг силіконових принад їстівний виброхвост Select Fetish 3 ". Цей ребристий довгастий виброхвост, за рахунок своєї м'якості, дозволяє виконувати безліч різноманітних проводок - звичайна джиговая класична «сходинка», подвійний підрив, при виконанні якого приманки дуже спокусливо виляє своїм хвостиком-п'ятачком біля дна, взмучивая придонний мул, всілякі варіації придонних ривкових проводок, де, за рахунок, знову-таки, свою м'якість, Fetish творить справжні чудеса. Він прекрасно відпрацьовує при лові на бічному відводі, на каролінський і техаської оснащенні. При ловлі на нього методом дроп шот можна, залишаючи приманку практично на місці, змушувати її привабливо танцювати і звиватися в товщі води всім тілом. При лові пасивного судака можна використовувати проводку волочінням по дну, завдяки м'якості і привабливому запаху, силікон може бути з'їдений навіть зовсім не голодним судаком. Модель оптимальна для багатьох ставків і річок і може використовуватися в якості базової. Монтаж приманки здійснюється як на офсетному гачку і двійників, так і з джиг головкою. За рахунок своєї компактності і обтічності виброхвост Селект Фетиш досить добре летить.

silikon-sedobnyj-na-okunya

Далі - виброхвост Select Easy Shad в розмірі 3 дюйма. Це перевірений класичний м'який виброхвост, завжди затребуваний судаком. Тіло приманки дуже м'яке, тому її хвостик відгукується навіть на найніжніші ривочкамі вершинки спінінга. Ізі ШЕД має в своєму тілі спеціальне поглиблення для розміщення в ньому офсетного гачка, прекрасно, можна проводити приманку з мінімальною ймовірністю зачепів за підводну рослинність. Але, приманка на шарнірному з'єднанні має в товщі води низькочастотні широкоамплітудні коливання, що привабливо для млявого, неактивного, судака (до речі, саме такі коливання до душі щуці). Якщо ж ви вийшли на полювання за агресивним, активно налаштованим судаком, то вам буде потрібно, щоб Select Easy Shad виробляв коливання високочастотні низької амплітуди, для чого вам знадобиться насадити виброхвост на джиг-головку з впаяним в її тіло гачком. В цьому випадку, зайнявши стратегічне місце з вигідним кутом подачі приманки, ви зможете отримати від даного виброхвоста максимальну віддачу і повністю розкрити його потенціал.

vibrohvost-na-spinning-select-easy-shad

Твистера Select для лову хижої риби в закоряженних місцях водойми

Переходимо до наступної приманки - це твістер CC-Grub - їстівний і гранично м'який, з масивним рифленим хвостом. Основне привабливе властивість цього дуже м'якого їстівного твистера полягає якраз в профільованого хвості. Такі хвости з'явилися вперше у твистеров фірми Manns, це було вже давно, але вже тоді ловля на твістери з гладкими хвостами сильно програвала таким же приманок, але мають хвости пупирчатие. Профільовані хвостики викликають в товщі води більше її обурення, ніж додатково залучають годується активного судака. СС-Граб можна використовувати практично на всіх джигових проводках. Кращим варіантом оснащення твістера буде розміщення його на шарнірному швидкознімними з'єднанні і комплектація офсетним або подвійним гачком. Важливим фактором є грамотний підбір кольору приманки, враховуючи, що переваги ікластого хижака можуть змінюватися, а слід «потрапити в колір». Тим більше, каталог їстівних приманок Селект багатий на різноманітні колірні поєднання, як близькі до натуральних, так і яскраві кислотні варіації.

tvister-na-sudaka-Select
Ще один досить великий твістер з хвостом-прапором - модель Select Freek 3,3 ". У цій с'едобке ребристе тіло твістера поєднане з довгим, тонким і дуже м'яким хвостом. За рахунок підвищеної м'якості хвіст приманки прекрасно грає на самих млявих посмикування кінчика вудилища. Відмінно грає на підривах твистера від дна. Тому на Селект Фрік можна успішно ловити і активного, і пасивного судака, на будь-які варіації джигових проводок і різноманітними оснащеннями. Дану приманку можна застосовувати протягом усього сезону, отримуючи стабільно високий результат - рибалці важливо лише підібрати коректний стосовно ситуації колір приманки і її манеру анімації.

tvister-select-freek
І, нарешті, приманка для зовсім вже пасивного судака, який вважає за краще не ловити їжу, а клювати її з дна - рак Select Rak Craw 2,8 ". Дуже м'які ворушаться численні кінцівки приманки можуть вивести з себе навіть самого апатичного судака, надавши йому рішучість спробувати інтригуюче щось, що повзе по дну, завдяки ворухливим ніжок і хвостику дуже схоже на справжнього раку, до того ж, приємне на смак. Ловити на цю імітацію потрібно найбільш пасивним способом - дуже повільним волочінням по дну, іноді, з невеликими слабенькими підривами приманки. Але таким способом можна без зачепів ловити лише на відносно чистому дні - численні палиці-гілки та інші топляки не дадуть виконати якісну проводку, а, скоріше, заплутають намертво оснащення. Тому, при лові в місцях з захаращеності дном на Rak Craw, краще використовувати оснастку з офсетним гачком, що дозволяє провести приманку з граничною ефективністю серед донних препятсвій і отримати максимальні шанси на клювання хижої риби в коряжнике.

nedorogaya-sedobnaya-rezina

Каталог силіконових принад SELECT

Допомога у виборі приманок нашими спінінгістами:

098 8-2222-83
095 3-2222-83


Telegram / Viber 050 073 29 22