Безкоштовна доставка по Україні до відділення Нової Пошти, Укрпошти неакційних товарів від 3000грн
Україна м.Харків вул. Богдана Хмельницького 14/16
Графік інтернет-магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Неділя: вихідний
Графік магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Неділя: вихідний
098 8 2222 83, 095 3 2222 83, 050 0 7329 22
Розпродаж Рибальські товари
Риболовні снасті Монтажі і елементи оснащення Приманки Прикормки та насадки Риболовні інструменти Рибальські аксесуари Зберігання та транспортування
Товари для туризму
Бівак Кухня та посуд Спорядження Ліхтарі Сумки та рюкзаки
Екіпірування Сувенірна продукція Бренди
СПІНІНГ
Вудилища Котушки Шнури та жилки Гачки Оснащення для спінінга Спінінгові приманки Інструменти спінінгіста Спінінгові аксесуари Атрактанти для спінінгової ловлі Підсаки для спінінгової ловлі Транспортування та зберігання Підставки для спінінга
КОРОП
Вудилища Котушки Шнури і жилки Карпові оснастки та монтажі ПВА матеріали Коропові інструменти Маркерні поплавці Підгодовування Коропове харчування Індикатори клювання Транспортування та зберігання Підсаки для коропа Мішки та мати для коропа Підставки для коропових вудилищ Род-поди Намети Меблі
ФІДЕР ПОПЛАВОК ЗИМА КЕМПІНГ ЕКІПІРУВАННЯ

10 приманок Kosadaka на хижака

Принади Косадака давно завоювали звання «народних» в силу їх доступності, уловістость і велику популярність серед спінінгістів. Сьогодні вашій увазі представлені найпопулярніші і універсальні приманки, кожна з яких цікава декільком видам риб, що мешкають в українських водоймах.

Kosadaka Іон XD 55F

Плаваюча приманка призначена для лову в середніх шарах води. Модель має вбудовану систему магнітної балансування, яка сприяє проведенню успішних далеких закидів і створює помірні шумові ефекти під час проводки. Приманка працює при лові голавля, окуня, щуки. Найбільш ефективна проводка - твічінг.

Kosadaka Raven SH 50F

Приманка з формою тіла типу кренк, оснащена рухливими вантажами і володіє середньою дальністю закидання - 15-20 м. Модель ефективна для лову язя, головня, жереха, окуня, щуки.

Kosadaka Raven SH 50F однаково добре працює на протязі, а також без нього. Для воблера рекомендована плавна рівномірна проводка. Результативні паузи різної тривалість, добре підійде проводка stop and go. Можливе використання м'якого твичинга.

Воблер Косадака Міраж XL 50F

Модель створена для лову окуня, з використанням ультралайтової снасті спінінга., А також демонструє прекрасні результати при лові щуки і головня.

Воблер Kosadaka Mirage підходить для лову в стоячій воді, на слабкому або середній течії. Приманка має хорошу власну гру, під час якої малює красиву змійку, похитує боками. Також рекомендовані твічінг і різні ривковие анімації.

Kosadaka-Mirage-XL --- 9290x5_enl

Ефективна приманка на щуку, окуня, судака Mystic XS 95F

Приманка є вдалим клоном воблера Vision 95 від ТМ Megabass. Оригінал, з'явившись на ринку, відразу ж зарекомендував себе, як краща щуча модель. Копія не поступається по уловистости попереднику. Воблер упористее, цілком придатний для рівномірній проводці, але повністю проявляє себе в різноманітних варіаціях твичинга.

Воблер Kosadaka Takao 55F

Дана модель - поверхнева, поєднала в собі переваги Поппера і Волкера. Воблери Косадака серії Такао допускають використання практично всіх відомих проводок. При плавній рівномірної протяжке приманка занурюється під поверх води і розмашисто гуляє по типу Волкера. При ривках воблер створює характерні для Поппера булькання і хлюпання. Принадою можна ловити в невеликих вікнах, вільних від рослинності, для цього достатньо трохи протягнути приманку несильними ривками, а потім ворушити її легкими рухами кінчика вудилища.

Воблер Bonga W77

Унікальна розробка компанії, створена спільно з Костянтином Кузьміним.

Воблери Косадака Бонга найбільш результативні на щуку, окуня, жереха. Для залучення першої, пекучою хижачки рекомендується проводка walking the dog, в різних її варіаціях, допускаються нетривалі паузи при підтягуванні приманки.

Voblery_Kosadaka_Bonga_W_77F_enl

Воблер Kosadaka Boxer XS 50F

Модель є найбільшою принадою зі свого сімейства. Лінійка створювалася для лову головня, але виявилася результативною також на окуня, щуку.

Воблер Боксер XL 50F розмашисто грає, створює шумові ефекти і привертає хижака здалеку. Модель в повній мірі проявляє себе при рівномірній проводці.

Блешня Kosadaka EVO-SC

Блешня, що коливається Kosadaka EVO-SC має незвичайну форму, вузьку на початку і розширюється до «хвоста». Приманка досить важка, її центр ваги зміщений в задню частину, що сприяє здійсненню хороших далеких закидів.

Колебалка Косадака оснащена брязкальцем, додатково залучає улов. Приманку можна провести в верхніх, середніх шарах води і у самого дна, застосовуючи проводки різних швидкостей і експериментуючи з тривалістю пауз.


Blesna_Kosadaka_MLX_15_S8s_enl


Блешня Косадака MLX

Приманка має зігнуте обтічне тіло з рядом червоних точок, які акцентують увагу хижака на себе. Модель працює при рівномірній протяжці, але максимально проявляє себе при ривкових анімаціях, проводках в силі stop and go. Модель однаково ефективна на різних типах водойм, зручна для облову великих площ при пошуку хижака. Блешня ефективна на щуку, окуня, але найбільший успіх серії проявляється на жереховой риболовлі.

силікон Kosadaka

Не можна випустити з виду силіконові приманки бренду Косадака. Випускаються такі види: виброхвост, рак, складаючи, твістер, черви. Дані типи хоч і не охоплюють всі ніші, існуючі на ринку, але можуть цілком задовольнити запити більшості спінінгістів. В асортименті Косадака широко представлений їстівний силікон.

Звертайтеся в магазин «Рибалка-Експерт», щоб купити воблери , блешні, силікон і снасті Косадака і інших брендів. У нас ви завжди знайдете все, що потрібно для вдалої риболовлі та зможете проконсультуватися з компетентними менеджерами.


Рибалка-Експерт рекомендує статті:

Уловисті приманки на щуку в березні

10 кращих приманок для лову окуня і щуки

Плаваючі воблери від Косадака на щуку і окуня