Безкоштовна доставка по Україні до відділення Нової Пошти, Укрпошти неакційних товарів від 3000грн
Україна м.Харків вул. Богдана Хмельницького 14/16
Графік інтернет-магазину
Будні дні: 09:00 – 18:00, Субота: 09:00 – 18:00, Неділя: вихідний
Графік магазину
Будні дні: 09:00 – 18:00, Субота: 09:00 – 18:00, Неділя: вихідний
098 8 2222 83, 095 3 2222 83, 050 0 7329 22
Розпродаж Рибальські товари
Риболовні снасті Монтажі і елементи оснащення Приманки Прикормки та насадки Риболовні інструменти Рибальські аксесуари Зберігання та транспортування
Товари для туризму
Бівак Кухня та посуд Спорядження Ліхтарі Сумки та рюкзаки
Екіпірування Сувенірна продукція Бренди
СПІНІНГ
Вудилища Котушки Шнури та жилки Гачки Оснащення для спінінга Спінінгові приманки Інструменти спінінгіста Спінінгові аксесуари Атрактанти для спінінгової ловлі Підсаки для спінінгової ловлі Транспортування та зберігання Підставки для спінінга
КОРОП
Вудилища Котушки Шнури і жилки Карпові оснастки та монтажі ПВА матеріали Коропові інструменти Маркерні поплавці Підгодовування Коропове харчування Індикатори клювання Транспортування та зберігання Підсаки для коропа Мішки та мати для коропа Підставки для коропових вудилищ Род-поди Намети Меблі
ФІДЕР ПОПЛАВОК ЗИМА КЕМПІНГ ЕКІПІРУВАННЯ

5 причин купити коропове вудилище Shimano

Японська фірма Shimano випускає рибальські снасті з 1971 року. За цей час продукція бренду не просто набрала популярності, а підкорила цей ринок, стала своєрідним еталоном для виробників і покупців. Статистика показує, що снасті Shimano є одними з найбільш затребуваних у рибалок-любителів і спортсменів.

Розглянемо переваги коропових вудилищ Шимано, а також їх особливості, завдяки яким вони є настільки рейтинговими і популярними.

Асортимент коропових вудилищ Shimano

Підбір Коропове вудилище відбувається виходячи з умов і способів лову. Якщо умови обмежуються ловом на протязі або без нього, то способів лову існує величезна безліч. І практично на кожен з них потрібно окреме вудилище. Серед виробів Шимано представлені найрізноманітніші коропові вудилища: для далекого і ближнього закидання, з різними тестовими навантаженнями, кількістю секцій, різної маси і іншими варіаціями характеристик. Такий асортимент дозволяє підібрати вудилище або їх комплект, який буде відповідати всім вимогам карпятники.

Варіації цін на коропові вудилища Шимано

У каталогах і на прилавках магазинів ви побачите вудилища Шимано, ціна яких дуже сильно відрізняється в залежності від серії та інших характеристик снасті. Це зовсім не означає, що більш дешеві товари є підробкою або ширвжитком, негідним вашої уваги. Справа в тому, що цінова політика Shimano полягає в тому, щоб виробляти товари для різних верств населення з різними доходами. Безумовно, коропове вудилище Шимано Алів, що відноситься до бюджетних продуктів, не володітиме всіма характеристиками, властивими моделям з лінійки Tribal. Але, тим не менше, економ серії даного бренду, є цілком якісними, і ними користується величезна кількість рибалок по всьому світу.

шимано-алвіо

Використання передових технологій при виробництві вудилищ Шимано

Shimano - лідер ринку рибальських снастей, такий статус заслужений роками праці не тільки в сфері виробництва, а й розробок, удосконалень і застосуванням передових технологій. Розвиток фірми не зупиняється ні на хвилину, снасті постійно переглядаються, поліпшуються. На даний момент впроваджені більш 20 технологій для виробництва вудилищ, наведемо кілька з них:

  • SDR - запобігає появі швів;
  • HPC - сприяє заповненню пустот смолою, завдяки чому бланки стають міцнішими на 40%;
  • Biofibre - впровадження органічних волокон з подальшим збільшенням міцності вудилища і зниженням його ваги;
  • посилення бланків геоволокном Geofibre, що володіє неймовірною жорсткістю, міцністю і еластичністю.

Деталі, які впливають на успіх коропових вудилищ Shimano

Вироби Шимано характеризує увагу до багатьох деталей, які часом навіть можуть здатися несуттєвими дрібницями. На ділі ж вони значно покращують характеристики вудилищ і підвищують рівень їх популярності.

У вудилищах шимано продумано все: примотки пропускних кілець, їх розмір, розстановка, якісне лакофарбове покриття, зручна рукоять. Чи не втрачені і естетичні складові, такі як якісні декоративні елементи. Всі серії, в тому числі вудилища середнього класу Шимано Катана, по можливості оснащені важливими деталями.

Як купити якісне коропове вудилище Шимано

Завжди є ризик придбати бракований вудилище. Як би вас не запевняли реалізатори і всі можливі «втюхівателі», що у будь-якої фірми шлюбу не буває - не вірте їм, а ще краще йдіть, куди подалі з такого магазину. Тут важливо враховувати ймовірності, і з продукцією Shimano проводилися такі виміри: на мільйон випущених вудилищ попалося всього 4 шлюби, разом виходить ймовірність 0,00004%.

Але врахуйте, що шансів придбати підробку набагато більше. Тому вирішивши купити вудлище Шимано, звертайтеся в перевірені, зарекомендували себе рибальські магазини, які дорожать своєю репутацією, як «Рибалка-Експерт».

У нас можна придбати снасті, а також багато дізнатися про них. Готуючись до спінінга ловлі, читайте корисну і цікаву інформацію про воблерах ОСП .



Рибалка-Експерт рекомендує статті:

Cпіннінговие вудилища: сучасна класифікація

Рейтинг вудилищ Shimano

Як вибрати фідерне вудилище і не потрапити в халепу