Безкоштовна доставка по Україні до відділення Нової Пошти, Укрпошти неакційних товарів від 3000грн
Україна м.Харків вул. Богдана Хмельницького 14/16
Графік інтернет-магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Нд - до 16:00
Графік магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Нд - до 16:00
098 8 2222 83, 095 3 2222 83, 050 0 7329 22
Розпродаж Рибальські товари
Риболовні снасті Монтажі і елементи оснащення Приманки Прикормки та насадки Риболовні інструменти Рибальські аксесуари Зберігання та транспортування
Товари для туризму
Бівак Кухня та посуд Спорядження Ліхтарі Сумки та рюкзаки
Екіпірування Сувенірна продукція Бренди
СПІНІНГ
Вудилища Котушки Шнури та жилки Гачки Оснащення для спінінга Спінінгові приманки Інструменти спінінгіста Спінінгові аксесуари Атрактанти для спінінгової ловлі Підсаки для спінінгової ловлі Транспортування та зберігання Підставки для спінінга
КОРОП
Вудилища Котушки Шнури і жилки Карпові оснастки та монтажі ПВА матеріали Коропові інструменти Маркерні поплавці Підгодовування Коропове харчування Індикатори клювання Транспортування та зберігання Підсаки для коропа Мішки та мати для коропа Підставки для коропових вудилищ Род-поди Намети Меблі
ФІДЕР ПОПЛАВОК ЗИМА КЕМПІНГ ЕКІПІРУВАННЯ

Аналоги воблерів OSP від Kosadaka

Зараз фірма Косадака успішно самостійно розробляє воблера, але так було не завжди. Спочатку компанія завоювала ринок бюджетними копіями зарекомендували себе моделей від всесвітньо відомих фірм. Репліками були удостоєні воблери O. S. P, Zip Baits, Jackall, Megabass і інші відомі фірми. У цій статті ми звернемо увагу на аналоги воблерів О.С.П., і спробуємо розібратися, чи зможе копія повноцінно замінити свого прототипу. 

Воблер Kosadaka Flash - клон OSP Rudra

Kosadaka-Flash-XS-130F---18719kq_enlВоблер OSP Rudra визнаний однією з найпопулярніших і затребуваних приманок для лову щуки. Тож не дивно, що Косадака вирішили розділити лаври і випустили практично точну копію даного вироби. Зовні приманки відрізняються виключно кольорами, в асортименті від Kosadaka представлений їх стандартний колірний набір. У лінійці Рудра є тільки один розмір - 130мм і чотири варіанти плавучості: потопаючий, суспендер, що спливає і повільно-спливає. У серії Флеш немає такого розмаїття: тільки спливаючі моделі, що досить легко виправити за допомогою вмілих рук, супендотов і повідків різної тяжкості. Косадака трохи розширили лінійку, додавши модель довжиною 110м.

Принади підходять для далеких закидів. Оригінал і репліка упористее, вимагають жорсткої палки класу медіум лайт і вище. При рівномірній проводці приманка розмашисто грає, при твичинге - нишпорить по сторонам, крутиться до полуразворота, при сильних ривках виріб крутиться, перевертається, нагадує грати рибку. При наявності відповідного вудилища воблер можна рекомендувати новачкам.

Воблер OSP Dunk і його репліка від Kosadaka

data-kosadaka-kurado-x3Глибоководний OSP Dunk 48F також має свій аналог в рядах воблерів Косадака, і іменується він Kurado XD 50F. Репліка важче на 0,3г і довше на 2 мм, представлена в стандартних кольорах Kosadaka. Дотримані пропорції тіла і лопатки, завдяки чому воблер є таким же уловистим, як і його прототип.

Kosadaka Kurado XD 50F може використовуватися для кастингу і троллінгу, йому підійдуть різні проводки починаючи з простої рівномірної протягання до агресивного твичинга. Найбільш ефективний спосіб лову - опустити воблер до дна і «стукати» лопатою по дну за допомогою ривків. Найбільші результати можна очікувати при лові окуня, судака, так само до приманки не байдужа щука.

Інші приманки Kosadaka серії Kurado - аналоги моделі Power Dunk від OSP

Зробивши досить вдалу злегка змінену копію попереднього воблера, розробники Косадака вирішили не зупинятися і звернули свої погляди на його побратима - OSP Power Dunk 57F. Тут вони потрудилися неабияк: подовжили приманку на 3 мм і створили 3 репліки з різною робочою глибиною. Найбільш близький до оригіналу - воблер Kosadaka Kurado DD 60F. Він, як і «зразок», відноситься до глибоководники і працює на глибині 2,5-3,5м, має лопать таких же розмірів і важить стільки ж - 7,5г. Модель Kurado XL 60F має меншу лопатку, важить 7,2г, опускається на 0,5-1,5м.

Kosadaka-Kurado-SH-60F---11050h3_enlЩе один Курадо - SH 60F не дуже-то і схожий з прототипом, але тим не менше його, відносять до копій знаменитого Power Dunk. Модель поверхнева - горизонт проводки варіюється від 0,1 до 0,5 м, має маленьку акуратну лопатку, важить 7,5г.

Шестидесятки з лінійки Kurado досить знамениті воблера. Деякі рибалки мають в арсеналі всі три варіанти і регулярно використовують їх. Глибинна модель підходить для протяжок по дну або прямо над ним. З нею ефективні не сильні часті ривки, що змушують приманку стукати по дну, піднімати муть. Kurado XL 60F цікаво грає при протягуванні середньої швидкості, хороший при ривкових анімаціях, але між посмикуваннями потрібно робити тривалі паузи, щоб снасть зупинила коливання і не вела себе хаотично. Поверхнева модель прописана в тих випадках, коли Поппера і Волкер не дають потрібного результату, а ловити на більшій глибині не дозволяє сам водойму, рослинність в ньому, низький рівень води та інше. З воблером можна експериментувати, змінюючи швидкість протягання, додаючи / забираючи ривки і паузи та іншими способами.

Воблери Kosadaka серії Quant - доопрацьований OSP High Cut 60F

Kosadaka-Quant-XS-60F---15225gt_enlМодель Quant XS 60F від Косадака ніяк не можна назвати клоном або навіть копією воблера High Cut 60F. Принади мають однакову довжину - 6 см, однакові по геометричним вимірами тіла. Але в усьому іншому приманки досить різнопланові і, що саме, цікаве можуть успішно уживатися в одній коробці і доповнювати один одного під час лову. OSP High Cut 60F працює на глибині 1,8-2м, в той час, як його Косадаковскій один здатний підкорити глибини 0,2-0,8м.

Принади добре поводяться при будь-яких проводках: твічінг, stop & go, Магк протяганнях і т.п. Обидва воблера варті уваги спінінгіста і зможуть принести хороші улови у вигляді щуки, окуня, судака і не рідко жереха.

Дивіться ціни на воблери в каталозі магазина «Рибалка-Експерт» і вибирайте вироби, які забезпечать вам гідний улов і приємне проведення часу. Також на нашому сайті ви зможете знайти безліч цікавої та корисної інформації про риболовлю, прикормках, насадках , снастях і всіх інших товарах, необхідних для риболовлі.


Рибалка-Експерт рекомендує статті:

Воблери OSP (ОСП): огляд кращих моделей

Огляд воблерів Kosadaka: кращі приманки 2016

Плаваючі воблери від Косадака на щуку і окуня