Безкоштовна доставка по Україні до відділення Нової Пошти, Укрпошти неакційних товарів від 3000грн
Україна м.Харків вул. Богдана Хмельницького 14/16
Графік інтернет-магазину
Будні дні: 09:00 – 18:00, Субота: 09:00 – 18:00, Неділя: вихідний
Графік магазину
Будні дні: 09:00 – 18:00, Субота: 09:00 – 18:00, Неділя: вихідний
098 8 2222 83, 095 3 2222 83, 050 0 7329 22
Розпродаж Рибальські товари
Риболовні снасті Монтажі і елементи оснащення Приманки Прикормки та насадки Риболовні інструменти Рибальські аксесуари Зберігання та транспортування
Товари для туризму
Бівак Кухня та посуд Спорядження Ліхтарі Сумки та рюкзаки
Екіпірування Сувенірна продукція Бренди
СПІНІНГ
Вудилища Котушки Шнури та жилки Гачки Оснащення для спінінга Спінінгові приманки Інструменти спінінгіста Спінінгові аксесуари Атрактанти для спінінгової ловлі Підсаки для спінінгової ловлі Транспортування та зберігання Підставки для спінінга
КОРОП
Вудилища Котушки Шнури і жилки Карпові оснастки та монтажі ПВА матеріали Коропові інструменти Маркерні поплавці Підгодовування Коропове харчування Індикатори клювання Транспортування та зберігання Підсаки для коропа Мішки та мати для коропа Підставки для коропових вудилищ Род-поди Намети Меблі
ФІДЕР ПОПЛАВОК ЗИМА КЕМПІНГ ЕКІПІРУВАННЯ

Котушки Siweida - огляд бюджетних моделей

Досвідчені рибалки знають, що запорукою успішної риболовлі є вірний підбір снастей в залежності від передбачуваних умов лову і бажаної здобичі. На сьогоднішній день важко уявити собі будь-яку снасть без відповідної котушки. Якщо ви ще не визначилися зі своїми улюбленцями, то варто розглянути варіант покупки котушок Сівейда, яким віддають перевагу мільйони рибалок. В арсеналі Siweida інерційні та безінерційні моделі, універсальні і спеціалізовані, силові мультіплікаторних, прості легкі і потужні. Вибір дуже великий, але в цьому огляді розглянемо тільки популярні безінерційні.

Карпова котушка Siweida Black Carp

Катушка Siweida Black Carp 30 Спеціалізована безінерційна котушка Siweida Black Carp створювалася насамперед для лову коропа і сазана.

Призначена для роботи з важкими приманками, волосінню великих діаметрів, котушка незамінна при вивудженні великої здобичі. Наявність байтранера і відрегульованого фрикційного гальма додає впевненості навіть новачкові і зменшує ймовірність сходу риби.

Завдяки байтранера ризик втрати вудки прямо з підставки буде мінімальний. Порівняно невеликі розміри безинерціонной котушки Siweida дозволяють використовувати її також для оснащення донок або фідерних вудилищ. Посилена конструкція з чотирма підшипниками (1 роликовий і 3 кулькових) добре продумана і відрегульована, що забезпечує котушці плавність і м'якість ходу.

Передавальне число 4,7: 1. У комплекті йде додаткова графітова шпуля. Поєднання хороших експлуатаційних характеристик котушки і доступної ціни робить її хорошим вибором, особливо для початківців.

Котушка Siweida С3

Катушка Siweida C3 2bb Недорога котушка Siweida С3 - легка і універсальна модель для тихих річок і водойм зі стоячою водою. Її фішка - високе передавальне число (5,5: 1), що забезпечує значну швидкість намотування волосіні, що дуже добре для швидкого облова значною акваторії в пошуках місць проживання риби. Ротор балансується комп'ютерним методом. Налагоджена система укладання волосіні виключає появу бороди з поплутаної волосіні.

Загальною властивістю ряду котушок С3 є задній фрикціон, а відмінності полягають в кількості підшипників (позначається 1bb, 2 bb і т.д.).

Така відмінність впливає на ціну, але практично не позначається на надійності роботи механізму. Розташування фрикциона ззаду найбільш підходить для троллінгу, фідерної або коропового лову.

Якщо до позначення додана буква «F», як у котушках і Siweida C3 F, то це означає переднє розташування фрикциона. Такі котушки частіше використовують при спінінгові ловлі на легкі і середні за вагою приманки, на них легше прізвесті точну настройку гальма. Підійде і для болонського або матчевого вудилища. Те ж саме відмінність за кількістю підшипників.

Котушка Siweida c4

Катушка Siweida C4 4bbКотушка Siweida c4 має більшу за розміром алюмінієву шпулю (4000), в комплекті йде запасна графітова. Можна вибрати модель з різною кількістю підшипників (аналогічно серії С3), заднім або переднім (F) фрикціоном.

Фірмовий м'який хід, акуратна укладання волосіні, велике передавальне число забезпечує високу швидкість намотування. Котушки С4 кращі для лову донними снастями, хоча вони досить універсальні і успішно застосовуються як спінінгів або матчеві.

Моделі з 3-ма або 4-ма підшипниками дозволяють далеко закидати навіть важкі годівниці без шкоди для механізму.

В силу своєї практичності, невисокої вартості, чималого модельного ряду безінерційна котушка Siweida відмінно підійде як новачкам для освоєння нюансів рибальського ремесла, так і знавцям завдяки прекрасному якості виготовлення. Підібрати і купити котушки Сівейда можна в нашому магазині «Рибалка-Експерт» за досить прийнятною ціною. Ми знаємо толк в товарах для рибалок і з задоволенням допоможемо вам.

Розібравшись з безінерційний котушками, переходите до болонським вудилищам з кільцями. Ця універсальна снасть походженням з сонячної Італії, дозволяє ловити рибу практично в будь-яких умовах. А щоб уникнути прикрої втрати вже практично спійманого трофея, не обійтися без підсаки. Які бувають рибальські підсаки і на чому слід зупинити свою увагу, вам підкажуть консультанти магазину.

Рибалка-Експерт рекомендує статті:

Рейтинг безінерційних котушок з байтраннером
Особливості коропових котушок Shimano
Котушки Shimano: різновиди і переваги