Безкоштовна доставка по Україні до відділення Нової Пошти, Укрпошти неакційних товарів від 3000грн
Україна м.Харків вул. Богдана Хмельницького 14/16
Графік інтернет-магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Неділя: вихідний
Графік магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Неділя: вихідний
098 8 2222 83, 095 3 2222 83, 050 0 7329 22
Розпродаж Рибальські товари
Риболовні снасті Монтажі і елементи оснащення Приманки Прикормки та насадки Риболовні інструменти Рибальські аксесуари Зберігання та транспортування
Товари для туризму
Бівак Кухня та посуд Спорядження Ліхтарі Сумки та рюкзаки
Екіпірування Сувенірна продукція Бренди
СПІНІНГ
Вудилища Котушки Шнури та жилки Гачки Оснащення для спінінга Спінінгові приманки Інструменти спінінгіста Спінінгові аксесуари Атрактанти для спінінгової ловлі Підсаки для спінінгової ловлі Транспортування та зберігання Підставки для спінінга
КОРОП
Вудилища Котушки Шнури і жилки Карпові оснастки та монтажі ПВА матеріали Коропові інструменти Маркерні поплавці Підгодовування Коропове харчування Індикатори клювання Транспортування та зберігання Підсаки для коропа Мішки та мати для коропа Підставки для коропових вудилищ Род-поди Намети Меблі
ФІДЕР ПОПЛАВОК ЗИМА КЕМПІНГ ЕКІПІРУВАННЯ

Favorite X 1 - трилогія твого успіху!

Для рибалок, які прямо зараз стоять перед вибором якісної спінінгової снасті в економ класі, ми впевнено рекомендуємо лінійку продукції Favorite X 1 - дана серія користується все більшою популярністю та завойовує все більше число прихильників завдяки актуальним параметрам і якісній технічній реалізації за недорогою ціною.
Спінінгові вудилища, котушки і шнури - показники, закладені компанією в дану серію, створили справжній фурор у своєму сегменті. Ми маємо у розпорядженні максимально повну наявність позицій, належних до одної з найуспішніших серій снастей для спінінгової риболовлі Favorite - X 1.
Оптимальний баланс, чітка передача тактильного сприйняття, надійність і бюджетна ціна - в рамках цих критеріїв каталог спінінгів Favorite X 1 має дуже мало гідних суперників!
Плетені шнури Favorite X 1 характеризуються високою еластичністю, круглим перетином і продуктивним співвідношенням діаметра до розривного навантаження. Пропонований діапазон перетинів, контрастні кольори і нерозтяжні властивості створюють відмінний вибір для анімації різних груп спінінгових приманок.
Безінерційні котушки Фаворит X1 розроблені в стилі практичних стандартів свого сімейства - моделі мають на оснащенні сучасні технічні особливості, залишаючись в рамках снастей економ сегмента. Також є в наявності ряд запасних шпуль на котушки Favorite X 1.

spinningi-favorit-x-1