Безкоштовна доставка по Україні до відділення Нової Пошти, Укрпошти неакційних товарів від 3000грн
Україна м.Харків вул. Богдана Хмельницького 14/16
Графік інтернет-магазину
Будні дні: 09:00 – 18:00, Субота: 09:00 – 18:00, Неділя: вихідний
Графік магазину
Будні дні: 09:00 – 18:00, Субота: 09:00 – 18:00, Неділя: вихідний
098 8 2222 83, 095 3 2222 83, 050 0 7329 22
Розпродаж Рибальські товари
Риболовні снасті Монтажі і елементи оснащення Приманки Прикормки та насадки Риболовні інструменти Рибальські аксесуари Зберігання та транспортування
Товари для туризму
Бівак Кухня та посуд Спорядження Ліхтарі Сумки та рюкзаки
Екіпірування Сувенірна продукція Бренди
СПІНІНГ
Вудилища Котушки Шнури та жилки Гачки Оснащення для спінінга Спінінгові приманки Інструменти спінінгіста Спінінгові аксесуари Атрактанти для спінінгової ловлі Підсаки для спінінгової ловлі Транспортування та зберігання Підставки для спінінга
КОРОП
Вудилища Котушки Шнури і жилки Карпові оснастки та монтажі ПВА матеріали Коропові інструменти Маркерні поплавці Підгодовування Коропове харчування Індикатори клювання Транспортування та зберігання Підсаки для коропа Мішки та мати для коропа Підставки для коропових вудилищ Род-поди Намети Меблі
ФІДЕР ПОПЛАВОК ЗИМА КЕМПІНГ ЕКІПІРУВАННЯ

Graphiteleader Aspro - чутливість, захищена надійністю

aspro

Спінінга лінійка Graphiteleader Aspro , удосконалюється протягом двох років перед виходом на рибальський ринок, заслуговує більш пильної огляду своїх можливостей. Створена світовим лідером виробництва вудилищ при безпосередній співпраці з Андрієм Пітерцовим на японському заводі Olympic, дана серія виступає ключовим еталоном спінінга, в якому виявлена висока надійність, чутливість і далекобійність. Основна ідея в процесі створення нової серії спиралася на створення вудилищ, подібних Vivo і Vivo Prototype - вудилищ з чудовими можливостями, але максимально орієнтованих на використання в наших водоймах.

10

Ідея високої надійності можна реалізувати тільки при достатній товщині бланка - це було враховано при створенні "Аспро". Для додання нової серії високої чутливості і малої ваги був задіяний графіт гранично високої модульності, що завдяки старанням головного розробника вилилося в новий рівень балансування спінінгів.

7

В результаті спільної праці з боку чемпіона світу і інженерів TM Olympic була створена унікальна концепція бланка, здатна вирішувати багатосторонні завдання в сучасній спінінга ловлі. Оснащення бланка було підтримано провідною фурнітурою від Fuji - новий катушкотримач з нерухомим форгріппом, встановлений на Graphiteleader Aspro, сприяє високій відчуття дотику снасті. Якнайлегші протівозахлестние кільця оптимізовані під роботу з будь-якими типами шнурів.

6

Однією з пріоритетних завдань при створенні спінінгів була комфортабельна робота з приманками широкого тестового діапазону, і ця мета була втілена в життя - будь-який з спінінгів лінійки Аспро коректно взаємодіє як з нижнім тестовим порогом, так і з верхньою межею зазначеного тестового діапазону. Строй більшості вудилищ даної лінійки можна віднести до складного - мобільний і жорсткий в процесі анімації, спінінг відмінно згладжує наростаючу навантаження.

9

Серія Aspro від Graphiteleader характеризується як потужна, легка і надійна - вона поза сумнівом вразить тих, хто бажає отримувати від снасті високу інформативність при веденні приманки і надійний контроль в процесі виведення риби.

8

Призначення вудилищ в більшій мірі охоплює джиговую ловлю, проте будь-яка з модифікацій серії Aspro впорається з ривковой манерою анімації воблеров і блешнями.

15

88

Зрозуміло, довші версії вудилищ з преміум серії від Графіт Лідера чудово поєднуються з сучасними рознесеними оснащеннями. Жорсткі, легкі і сухі, вудлища Graphiteleader Aspro дають чудовий рівень чутливості на будь-якому етапі проводки. Виготовлена в спортивному стилі, ця серія дозволяє форсувати виведення хижака завдяки потужному комлю і грамотному розподілу навантаження по бланку.

12