Безкоштовна доставка по Україні до відділення Нової Пошти, Укрпошти неакційних товарів від 3000грн
Україна м.Харків вул. Богдана Хмельницького 14/16
Графік інтернет-магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Нд - до 16:00
Графік магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Нд - до 16:00
098 8 2222 83, 095 3 2222 83, 050 0 7329 22
Розпродаж Рибальські товари
Риболовні снасті Монтажі і елементи оснащення Приманки Прикормки та насадки Риболовні інструменти Рибальські аксесуари Зберігання та транспортування
Товари для туризму
Бівак Кухня та посуд Спорядження Ліхтарі Сумки та рюкзаки
Екіпірування Сувенірна продукція Бренди
СПІНІНГ
Вудилища Котушки Шнури та жилки Гачки Оснащення для спінінга Спінінгові приманки Інструменти спінінгіста Спінінгові аксесуари Атрактанти для спінінгової ловлі Підсаки для спінінгової ловлі Транспортування та зберігання Підставки для спінінга
КОРОП
Вудилища Котушки Шнури і жилки Карпові оснастки та монтажі ПВА матеріали Коропові інструменти Маркерні поплавці Підгодовування Коропове харчування Індикатори клювання Транспортування та зберігання Підсаки для коропа Мішки та мати для коропа Підставки для коропових вудилищ Род-поди Намети Меблі
ФІДЕР ПОПЛАВОК ЗИМА КЕМПІНГ ЕКІПІРУВАННЯ

Ліски Shimano - огляд популярних серій

Рибальська продукція японської компанії Shimano, відрізняючись високою технологічністю, міцністю, надійністю і невеликою вагою, використовується рибалками-спортсменами і рибалками-любителями в усьому світі. Як і інша продукція компанії, волосінь Shimano заслужено вважається технологічної волосінню, адже при її виробництві використовуються найсучасніші технології і матеріали, а досвідчена команда експертів тестує кожну модель перед випуском її на ринок. Висока стійкість до стирання, міцність, надійність, величезний вибір - це все характеризує волосіні Шимано.

Волосінь Shimano Beastmaster

Універсальними характеристиками, дуже точним діаметром і відмінним співвідношенням ціни і якості володіє волосінь Shimano Beastmaster. Відрізняючись високою зносостійкістю і стійкістю до перетирання на каменях, а також високою міцністю на вузлі, волосінь серії Beastmaster підходить для спінінга і поплавковою лову як хижих, так і коропових риб.

techniumВолосінь Shimano CatanaSpinning

Моноліска Shimano Catana Spinning, розроблена спеціально для спінінгістів, володіє винятковою м'якістю, гнучкістю і гладкістю, завдяки яким утворює менше петель і добре летить при закиданні. Її низька еластичність дозволяє рибалці підсікати рибу швидко і ефективно, а висока розривна стійкість зменшує кількість обривів при виведенні. Волосінь Shimano Catana Spinning відмінно підходить для всіх видів прісноводної і морської риболовлі; волосінь майже не має пам'яті, спеціальна обробка захищає її від тривалого перебування у воді і на сонці, а прозора структура дозволяє обдурити навіть саму обережну рибу.

Волосінь Shimano Tribal Carp

Для карпфішінга ідеально підходить волосінь Shimano Tribal Carp, створена і тестована спільно з експертами-карпятнику. Ця суперміцна моноліска з низькою пам'яттю має гладку поверхню, що забезпечує дальній кидок, а спеціальне покриття гарантує високу стійкість до перетирання про котушку і ракушечное дно. «Камуфлированная» забарвлення Tribal робить волосінь Shimano Tribal Carp малопомітною серед донної рослинності.

Ліски Shimano серії Silk Shock

silk-shockВиготовлені за запатентованою технологією Silk Shock монофільні волосіні Shimano особливо цінуємо рибалками-спортсменами за м'якість і високу міцність. Володіючи малою товщиною, ці волосіні можуть витримувати високе навантаження на розрив навіть при малих діаметрах, погана еластичність гарантує високу чутливість, а прозорий колір дозволяє природно подати приманку рибі, забезпечуючи хороший кльов. Волосінь Antares Silk Shock популярна у рибалок-спорсменов для виготовлення повідків і як основна волосінь, Ultegra Silk Shock часто використовується в зимовій риболовлі, а Aspire Silk Shock, ідеально справляючись з ривками важких риб, застосовується для лову бійцівської риби на коротких дистанціях.

Ліски Shimano серії Technium

Топові волосіні серії Technium завдяки своїми характеристиками міцності займають проміжне місце між монолески і плетеними шнурами. Висока зносостійкість, стійкість до стирання і малий коефіцієнт розтяжності (12%) в поєднанні з невеликим діаметром волосіні Shimano Technium дозволяють рибалці закидати важкі снасті на велику дистанцію і виводити навіть велику рибу. Волосінь продається у великих розмотування, що робить її придатною для карпфішінга

Волосінь Shimano Technium Invisitec

Для серії Technium компанією Shimano випускається моноліска Technium Invisitec, Ця високотехнологічна волосінь проводиться за запатентованою технологією тришарової структури Invisitec, при якій надстійка серцевина волосіні покривається прозорим шаром з низькою пам'яттю, а зовнішнє покриття забезпечує захист від ультрафіолету і гладкість закидання. Така технологія виробництва забезпечує волосіні Shimano Technium Invisitec підвищену міцність у поєднанні з низькою видимістю в воді і робить її ідеальною для використання в спінінга ловлі.

Волосінь Shimano Technium Tribal

Поєднуючи унікальну забарвлення з міцності технології Technium, волосінь Shimano Technium Tribal ідеально підходить для риб, які вважають за краще годуватися на дні.

ultegra invisitecВолосінь Shimano Ultegra Invisitec

За технологією Invisitec також виготовляється прозора волосінь Ultegra Invisitec, яка поєднує в собі високу міцність, низький коефіцієнт розтягування, невидимість і відмінну укладиваемость на шпулю. До того ж волосінь Shimano Ultegra Invisitec продається у фірмовій упаковці Barrierpack, яка блокує сонячні промені.

Купити рибальську японську волосінь Shimano в асортименті в інтернет-магазині «Рибалка-Експерт»

Купити рибальську японську волосінь ви можете в інтернет-магазині «Рибалка-Експерт». Представлений у нас величезний асортимент лісок Shimano умовно класифікується згідно з функціональними можливостями на спеціальні волосіні і волосіні загального призначення: перші застосовуються для лову строго визначеними способами, тоді як другі можу використовуватися при будь-якій техніці лову. Але вибір конкретної серії цілком залежить від рибалки, його переваг і звичок.

Купити волосінь Shimano в інтернет магазині «Рибалка-Експерт» ви можете просто і швидко, не витрачаючи свій час на роз'їзди: в нашому каталозі представлена велика кількість найменувань із зазначенням технічних характеристик кожної моделі. Також у нас ви може купити коропові котушки Шимано та інше необхідне спорядження для рибної ловлі. При виникненні питань зателефонуйте нам за вказаними телефонами, і професійні співробітники підкажуть вам, які снасті для риболовлі купити для вашого випадку краще, а які стОит обов'язково, і з риболовлі ви повернетеся з великим уловом.


Рибалка-Експерт рекомендує статті:

Рейтинг безінерційних котушок з байтраннером

Відгуки про спінінгу Major Craft Dodger: шукаємо правду

Як вибрати і купити вудлище і котушку для лову коропа