Безкоштовна доставка по Україні до відділення Нової Пошти, Укрпошти неакційних товарів від 3000грн
Україна м.Харків вул. Богдана Хмельницького 14/16
Графік інтернет-магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Неділя: вихідний
Графік магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Неділя: вихідний
098 8 2222 83, 095 3 2222 83, 050 0 7329 22
Розпродаж Рибальські товари
Риболовні снасті Монтажі і елементи оснащення Приманки Прикормки та насадки Риболовні інструменти Рибальські аксесуари Зберігання та транспортування
Товари для туризму
Бівак Кухня та посуд Спорядження Ліхтарі Сумки та рюкзаки
Екіпірування Сувенірна продукція Бренди
СПІНІНГ
Вудилища Котушки Шнури та жилки Гачки Оснащення для спінінга Спінінгові приманки Інструменти спінінгіста Спінінгові аксесуари Атрактанти для спінінгової ловлі Підсаки для спінінгової ловлі Транспортування та зберігання Підставки для спінінга
КОРОП
Вудилища Котушки Шнури і жилки Карпові оснастки та монтажі ПВА матеріали Коропові інструменти Маркерні поплавці Підгодовування Коропове харчування Індикатори клювання Транспортування та зберігання Підсаки для коропа Мішки та мати для коропа Підставки для коропових вудилищ Род-поди Намети Меблі
ФІДЕР ПОПЛАВОК ЗИМА КЕМПІНГ ЕКІПІРУВАННЯ

Кращі готові підгодовування на карася від Traper

Риболовля на карася, напевно, одне з найприємніших спогадів від риболовлі в дитинстві. Доступна кожному, азартна і захоплююча, вона запам'ятовується надовго і багато хто з рибалок не змінюють їй все життя. Але карась риба непредсказумая і примхлива, так що вчорашній божевільний клювання може змінитися повним затишшям. Щоб радість від успішної риболовлі була з вами завжди треба підібрати підходящу підгодовування для карася. Вибагливу, але всеїдну рибу можна заманити самими різними продуктами і багато рибалок мають в своєму арсеналі один-два рецепта каш і саморобних підгодовувань, перевірених часом. Хто не має таких рецептів або достатньо часу для їх приготування, може скористатися готовими підгодували для карася.

Хорошим вибором буде підгодовування Traper від польського виробника, відомого у всьому світі своїми якісними і бюджетними підгодовуваннями, добавками і ароматизаторами для самих різних видів риб.

Прикормка для карася

Traper_Pop_Carp_Lin-Karas_1_enlTraper Karp-Lin-Karas

Продукція Traper складається з безлічі серій, у кожній з яких своя родзинка. Одна з найпопулярніших серед рибалок через свою досить прийнятну ціну і відмінної якості - це підгодовування Траперо. Для карася і лина підходять суміші Lin-Karas і Karp-Lin-Karas. Lin-Karas - безумовний лідер продажів приманок для Карасьової лову в літній період, суміш світло-коричневого кольору і приємного медового запаху.

Karp-Lin-Karas - це трохи модернізована версія Lin-Karas з тим же запахом і кольором, трохи інша за складом входять до неї інгредієнтів. Склади обох сумішей збалансовані так, щоб приманювати тільки великого коропа, лина або карася. Знавці радять підгодовування сильно світлих тонів використовувати переважно в каламутній воді або додавати в підгодовування якісь темні компоненти. Перевірено, що мирна риба побоюється, що її буде надто видно хижакам на світлому фоні. А зелений колір карась не боїться і взагалі поважає. Зручно, що в серії є кілька розфасовок продукту в пакетах і навіть відрах.

Prikormka_Traper_Special_1_Lin-KarasTraper Special

Прикормка для карася є і в серії Special. Це дуже велика серія, що включає як універсальні суміші, так і розраховані на певну рибу, умови (річка або ставок), донну рибалку і т.д. Особливості серії відображені в самій назві - спеціалізація по конкретних видах риби. Відмінності сумішей складаються в кольорі, розмірах частинок і застосовуваних складових і ароматизаторів. Всі склади ретельно підібрані і випробувані. Є фасування по 1 і 2,5 кг. Придбавши останню, ви отримаєте продукцію європейської якості за вигідною ціною.

 

Traper Sekret

Traper_Secret_Lin_Karas_Black_enlКарась риба полохлива, тому підгодовування не повинна сильно відрізнятися від кольору мулисте дно. Надто світла приманка насторожить рибу, виходячи з цих міркувань, спеціалізована підгодовування Траперо серії Sekret випускається виключно в темних кольорах. На вибір два кольори - зелений і чорний. Щоб залучити переважно велику рибу, до складу суміші входить Epiceine, це медовий бісквіт з додаванням прянощів. До речі, саме медовий запах для карася вважається класичним. Інгредієнт також додає суміші клейкості і поживності. Якщо змішати підгодовування з перловкою і рубаними хробаками, то її ефективність ще більше підвищиться. Вся серія підгодовувань Sekret спеціально розроблялася для умов, коли може знадобитися суміш певного кольору. На незнайомій водоймі часто це можна визначити тільки на місці. Так що тримайте під рукою не одну підгодовування, а кілька найрізноманітніших - практика покаже, яка з виявиться найбільш ефективною.

Деталі застосування сухої прикормки для карася

Суха підкормка на карася розбавляється водою вже перед початком риболовлі. Суміш повинна якийсь час постояти і гарненько насититися вологою. Воду краще брати з самого водоймища, а не з водопровідного крана, де вона може мати неприємний запах хлорки. Перед безпосереднім застосуванням в підгодовування може буде потрібно додати ще води, щоб сформувати досить міцні кулі. Але не особливо багато, а так, щоб куля не розбивати при ударі об воду, швидко тонув і поступово руйнувався на дні. «Запилювання» дрібних частинок при зануренні приверне велику кількість риб'ячої дрібниці, нам це не потрібно. Додавати чи грунт в підгодовування, це спірне питання, багато хто вважає таке зниження харчової цінності підгодовування зайвим.

Зернова підгодовування також застосовується в якості приманки для риби. Для використання у вигляді насадки її попередньо проварюють, замочують на тривалий час або використовують консервовану, вже зі смаковими і ароматними добавками. Виробники підгодовувань для карася в якості базового вважають солодкуватий запах з відтінками різних спецій. Карась краще або гірше може повестися на насіння соняшнику, перловку, кукурудзу або розпарену пшеницю. Варто тільки враховувати, що не варто використовувати цілі зерна, їх краще розтовкти або розмолоти. І лякатися риба буде менше і не насититься надто швидко. Та й в чистому вигляді зернові використовують рідко, в-основному, в суміші з іншими компонентами. У будь-якому випадку експериментуйте, міняйте і шукайте свій «золотий» рецепт.

Маючи загальне уявлення про майбутній предмет покупки, вам буде легше зробити правильний вибір підгодовування Traper на карася однієї з численних серій. «Рибалка-Експерт» також пропонує зернові мікси різних видів, які застосовуються рибалками як важливої складової прикормки. У спеціалізованому магазині зернові продаються в спеціальній упаковці, яка забезпечує їх тривале зберігання, до того ж вони вже приправлені ароматичними добавками і аттрактантами.

Якщо стаття допомогла вам з вибором, читайте інші матеріали на нашому сайті. Коли рибалка на карася тільки приємне доповнення до відпочинку великою компанією на природі, корисно буде дізнатися, яке туристичне спорядження дозволить зробити цей відпочинок приємним та незабутнім. До ваших послуг огляд наметів тентів Maverick.


Рибалка-Експерт рекомендує статті:

Зернові суміші Траперо: як приготувати річну підгодовування на коропа
Справа клевое: прикормки і насадки для коропа
Прикормка-пеллетс Траперо на ляща