Безкоштовна доставка по Україні до відділення Нової Пошти, Укрпошти неакційних товарів від 3000грн
Україна м.Харків вул. Богдана Хмельницького 14/16
Графік інтернет-магазину
Будні дні: 09:00 – 18:00, Субота: 09:00 – 18:00, Неділя: вихідний
Графік магазину
Будні дні: 09:00 – 18:00, Субота: 09:00 – 18:00, Неділя: вихідний
098 8 2222 83, 095 3 2222 83, 050 0 7329 22
Розпродаж Рибальські товари
Риболовні снасті Монтажі і елементи оснащення Приманки Прикормки та насадки Риболовні інструменти Рибальські аксесуари Зберігання та транспортування
Товари для туризму
Бівак Кухня та посуд Спорядження Ліхтарі Сумки та рюкзаки
Екіпірування Сувенірна продукція Бренди
СПІНІНГ
Вудилища Котушки Шнури та жилки Гачки Оснащення для спінінга Спінінгові приманки Інструменти спінінгіста Спінінгові аксесуари Атрактанти для спінінгової ловлі Підсаки для спінінгової ловлі Транспортування та зберігання Підставки для спінінга
КОРОП
Вудилища Котушки Шнури і жилки Карпові оснастки та монтажі ПВА матеріали Коропові інструменти Маркерні поплавці Підгодовування Коропове харчування Індикатори клювання Транспортування та зберігання Підсаки для коропа Мішки та мати для коропа Підставки для коропових вудилищ Род-поди Намети Меблі
ФІДЕР ПОПЛАВОК ЗИМА КЕМПІНГ ЕКІПІРУВАННЯ

Огляд фідерних вудилищ Brain Apex

У кожного рибалки свої критерії вибору фідерного вудилища. Одним важливо закидати годівницю якомога далі і прицільно, іншим до вподоби виводити трофейних екземплярів, третім краще мати зручне ергономічне виріб, який приємно тримати в руці. Знайти варіант, який би ідеально підійшов під усі запити неможливо, але кожен з виробників прагнути створити універсальний фідер, а якщо придбання такого виробу не вимагає величезних витрат, то можна вважати, що спроба вдалася.

Вудилище фідер Brain Apex - доступне якість

Під брендом Brain представлені рибальські снасті від українського виробника - компанії Ібіс. Серія Apex була випущена в 2015году, в неї увійшли вудилища бюджетного сегмента, які підійдуть для початківців рибалок, а також любителів фідерної ловлі.

Для зниження вартості вудилища використана недорога фурнітура, бюджетний матеріал рукояті. При цьому бланки вудилищ виконані з карбону і відповідають найвищим вимогам. Вироби максимально пристосовані під наші умови лову і мають вражаюче співвідношення ціна-якість. Якщо ви хочете купити фідерне вудилище в Україні дешево , але з гідним рівнем якості, тоді фідер Brain Apex - то, що вам потрібно.

Fider_Brain_Apexnm_enl

Асортимент фідерів Brain Apex

Серія Brain Apex представлена шістьма вудлищами: три з них довжиною 360см і три - 390см. Фидерное вудилище 3,6 м може мати тестову навантаження в 70, 100 або 150 г, при цьому вага самого виробу становить 232, 254 або 285г. Фидерное вудилище 3,90 м представлено в варіантах з тестовими навантаженнями в 130, 150 і 180г, вага виробів дорівнює 305, 315 та 325г відповідно.

Лайтовое фідерне вудилище Brain Apex 360/70 відмінно проявляє себе при швидкісний ловлі дрібної риби на водоймах зі слабким плином або без нього, підійде для лову карася в неглибоких озерах.

Brain Apex 360/100 - фідер середньої вагової категорії, відмінне рішення для лову помірно великого коропа, ляща, білого амура в зворотному перебігу, завихреннях і т.п. Модель добре проявляє себе з тонкими шнурами та фідерними годівницями невеликої ваги.

Великоваговий Brain Apex 360/150 максимально розкривається при лові на швидкій течії, особливо хороший, якщо берег зарослий і немає можливості використовувати більш довгий аналог.

Фідерні вудилища довжиною 3,9м здатні доставити годівницю з частуванням до протилежного берега річки, в заплаві водосховищ або інші точки великих водойм. Тест і запас міцності виробів дозволяють розраховувати на успішну боротьбу з трофейними мешканцями водойм. Розмір і вага вудилищ припускають нединамічною ловлю з використанням род-подів, треног або їх аналогів.

фидер1

Основні характеристики та відгуки про фідері Brain Apex

Вудилища лінійки мають виражену конусностью, мають швидкий лад. Бланк - трьох-секційний, виготовлений з карбону. Кожен виріб укомплектовано трьома змінними вершинками з різними тестовими навантаженнями.

Покриття рукояті зроблено з матеріалу EVA, торець заглушений пластикової пробкою з гумовим обрамленням, що зменшує знос і запобігає дрібні пошкодження при контакті з камінням, металом і іншими твердими поверхнями.

Котушка фіксується на вудилище з допомогою затискної гайки. Пластикові деталі захищені металевими підсилювачами в місцях, де вони відчувають підвищені навантаження.

Пропускні кільця оснащені зносостійкими вставками, щоб фідер можливо було використовувати з плетеними шнурами. Кільця мають досить великий внутрішній діаметр і з легкістю пропустять вузол - з'єднання основної нитки і шок-лідера.

Дивіться каталог фідерних вудилищ магазину «Рибалка-експерт». Здесьпредставлен широкий асортимент вудлищ торгової марки Brain та інших брендів. Також у нас ви зможете придбати снасті, прикормки, насадки, інші товари для фідерної і для інших видів лову, при необхідності порадите з досвідченим менеджером, який підкаже, які підгодовувальні Бойл купити в тому чи іншому випадку.


Рибалка-Експерт рекомендує статті:

У чому популярноность фідерів Shimano Catana, Beastmaster і Alivio
Як вибрати фідерне вудилище і не потрапити в халепу
Котушки Shimano: різновиди і переваги