Безкоштовна доставка по Україні до відділення Нової Пошти, Укрпошти неакційних товарів від 3000грн
Україна м.Харків вул. Богдана Хмельницького 14/16
Графік інтернет-магазину
Будні дні: 09:00 – 18:00, Субота: 09:00 – 18:00, Неділя: вихідний
Графік магазину
Будні дні: 09:00 – 18:00, Субота: 09:00 – 18:00, Неділя: вихідний
098 8 2222 83, 095 3 2222 83, 050 0 7329 22
Розпродаж Рибальські товари
Риболовні снасті Монтажі і елементи оснащення Приманки Прикормки та насадки Риболовні інструменти Рибальські аксесуари Зберігання та транспортування
Товари для туризму
Бівак Кухня та посуд Спорядження Ліхтарі Сумки та рюкзаки
Екіпірування Сувенірна продукція Бренди
СПІНІНГ
Вудилища Котушки Шнури та жилки Гачки Оснащення для спінінга Спінінгові приманки Інструменти спінінгіста Спінінгові аксесуари Атрактанти для спінінгової ловлі Підсаки для спінінгової ловлі Транспортування та зберігання Підставки для спінінга
КОРОП
Вудилища Котушки Шнури і жилки Карпові оснастки та монтажі ПВА матеріали Коропові інструменти Маркерні поплавці Підгодовування Коропове харчування Індикатори клювання Транспортування та зберігання Підсаки для коропа Мішки та мати для коропа Підставки для коропових вудилищ Род-поди Намети Меблі
ФІДЕР ПОПЛАВОК ЗИМА КЕМПІНГ ЕКІПІРУВАННЯ

Огляд гібридних поверхневих воблерів для щуки

Весняне тепло змушує концентруватися хижака на найбільш прогрітих мілководних ділянках - в верхів'ях ставків і озер, затоках річок і водосховищ. Саме тут створюються найбільш сприятливі умови для нересту тих риб, які є основною кормовою базою хижака. Однак особливості більшості наших водойм припускають стрімке заростання подібних місць, і як наслідок їх обмежену доступність для рибалки. У період з другої половини травня і аж до перших морозів безсумнівними лідерам серед приманок виступатимуть топвотери - і рибалка, який зробив ставку на Поппера і Волкера, в даній ситуації робить ефективний вибір.
Але тут спінінгіст стикається з іншою проблемою - рівень запрессованності загальнодоступних водойм високий, і хижак більш вибірково реагує на черговий "хлюп" або волкерний "зигзаг" на поверхні води. Сьогодні нам хотілося б зупинити увагу на тих поверхневих принадах, які в силу своїх конструктивних особливостей наділені максимально різноманітною грою - як правило, це унікальні симбіози приманок попперной і волкерного типу, а також їх варіації. Володіючи максимально різноманітною грою, такі приманки викликають найменші побоювання у хижака, даючи рибалці найбільшу вірогідність клювання. Наш рейтинг поверхневих приманок на щуку допоможе вам вибрати найбільш раціональний варіант топвотера під ваші умови риболовлі.
DUO Realis Pencil Popper 110

Duo_Realis
Типовий приклад поєднання переваг Волкера і Поппера, Pencil Popper 110 володіє чудовою дальністю закидання і відмінною керованістю. Стабілізації становища воблера сприяє стаціонарний вольфрамовий вантаж в формі кулі, закріплений в хвості поверхностніка. Приманка здатна спокушати щуку самого різного розміру, а також великого окуня. Надійні трійники і суцільний внутрішній каркас кріплення гачків сприяють грамотному розподілу силових навантажень. Купити воблер DUO Realis Pencil Popper 110 буде доречно для реалізації змішаних типів подачі приманки - пенсії Поппер здатний приносити результат як при активній, динамічною анімації, так і на пасивних, локальних проводках. До плюсів даного топвотера Дуо слід також віднести той факт, що він належить до найновіших моделей, вироблених японською компанією за останній час - з цієї причини гра приманки сприймається хижаком найбільш реалістично.
Хорватське яйце - Bumble Lure

bumbleBumble-Lure-Frog-F-9_enl
Особлива група воблерів, призначена для облову найбільш зарослих і закоряженних місць. Сімейство даних приманок включає в себе варіації різних форм, що наділяють приманку тим чи іншим відтінком гри. Хорватське яйце оснащено одинарним потужним гачком і має високу позитивну плавучість. Всім модифікаціям Bumble Lure властива висока варіативність анімації і блискучі можливості в прохідності природних перешкод на поверхні води - тому дана група приманок завжди буде займати чільне місце в арсеналі спінінгіста.
Воблер Lucky Craft Malas 57F

Malas-vobler
Легендарний поверхностнік від Лаки Крафт відомий рибалкам саме різноманіттям своєї гри, що дозволяє оперативно адаптувати поведінку приманки під настрій хижака. Цей компактний топвотер здатний перетворюватися не тільки в Волкер і Поппер - рибалка також може задіяти і кренковий потенціал даного воблера. Незважаючи на відсутність лопаті, Малас завдяки своїй унікальній конструкції здатний до невеликого заглиблення з генеруванням млявою, роллінговой гри. Модель має досить хорошими аеродинамічними показниками, головним об'єктом лову на Lucky Craft Malas 57F виступає щука і великий окунь.
Воблер Jackall Mud Sucker 95

mud_sucker
Специфічна поверхнева приманка від авторитетного бренду, зроблена за принципом Волкера. Однак ротова частина Mudcucker-а має спеціальну попперной виямку, що створює множинні мікропухирці на всьому протязі проводки приманки. На практиці це служить відмінним провокуючим фактором для пасивного хижака. Jackall Mud Sucker 95 є уловистим топвотером для щуки, проте його шумовий характер гри часто викликає інтерес у цілих окуневих зграй.
Воблер Megabass Chugy-X 113F

Megabass_Chugy-X_113_GG-NC-Hot-Shad_enl
Досить важкий варіант поверхневої приманки, розрахованої на великого хижака. Орієнтованість на серйозний трофей підкреслюють силові морські трійники приманки і потужний характер створюваних нею звукових хвиль і вібрацій тіла. Основним методом подачі Megabass Chugy-X 113F виступає проводка в стилі "walking the dog", при якій поверхностнік час від часу поднирівает і видає ефектні бульки і плямкання, помітні хижакові на великій площі водойми. Фірмова система балансування сприяє стійкості приманки в умовах вітру і хвиль, а також забезпечує результативний кидок. Купити Chugy-X 113F ми рекомендуємо для лову щуки на великих затоках річок і водосховищ.
Воблер Ever Green Shower Blows shorty 105F

EverGreen_Shower-Blows-Shorty_105_066te_enl
Завдяки значній концентрації вольфрамових вантажів в хвостовій частині і обтічної форми тіла воблер Ever Green Shower Blows shorty 105F відмінно підходить для лову на дальньої дистанції. Даний гібрид Волкера і Поппера характеризується юркой грою з характерним булькаючим ефектом на кожному розвороті приманки. Додатковим провокуючим фактором при лові хижака з даної приманкою виступає мушка, розташована на задньому трійнику.
Воблер Strike Pro Darter-R King 90F

Strike_Pro_Darter-R_King_90_enl
У лінійці топвотеров тайванської компанії Strike Pro Darter-R King 90F є одним з найбільш специфічних поверхневих приманок. Дана модель здатна створювати непередбачувану гру - волкерное тіло з конусної спинкою і гострої, зрізаної під кутом носовою частиною - задають особливий характер гри, що поєднує руху приманок різного типу. При здійсненні різких ривків воблер Strike Pro Darter-R King 90F здатний підпірнати на кілька десятків сантиметрів вглиб, йдучи під воду з м'яким чавкающім звуком. Дана модель воблера результативна при лові щуки, як виняток її трофеями стає окунь і навіть обережний жерех. Якщо ви бажаєте купити недорогий воблер на щуку для лову в при поверхневому шарі води - Дартер Кінг від Страйк Про буде найбільш раціональним варіантом, який поєднує уловістость, простоту застосування і доступність.

При необхідності комплексного підбору приманок ми рекомендуємо перейти в каталог воблерів нашого риболовецького магазину. За допомогою системи налаштування фільтрів ви зможете вибрати воблер на хижака з максимальною користю для ваших умов лову.

Рибалка-Експерт рекомендує статті:

Огляд кращих воблерів Lucky John
Самі уловисті воблери для лову головня
Аналоги воблерів OSP від Kosadaka