Безкоштовна доставка по Україні до відділення Нової Пошти, Укрпошти неакційних товарів від 3000грн
Україна м.Харків вул. Богдана Хмельницького 14/16
Графік інтернет-магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Неділя: вихідний
Графік магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Неділя: вихідний
098 8 2222 83, 095 3 2222 83, 050 0 7329 22
Розпродаж Рибальські товари
Риболовні снасті Монтажі і елементи оснащення Приманки Прикормки та насадки Риболовні інструменти Рибальські аксесуари Зберігання та транспортування
Товари для туризму
Бівак Кухня та посуд Спорядження Ліхтарі Сумки та рюкзаки
Екіпірування Сувенірна продукція Бренди
СПІНІНГ
Вудилища Котушки Шнури та жилки Гачки Оснащення для спінінга Спінінгові приманки Інструменти спінінгіста Спінінгові аксесуари Атрактанти для спінінгової ловлі Підсаки для спінінгової ловлі Транспортування та зберігання Підставки для спінінга
КОРОП
Вудилища Котушки Шнури і жилки Карпові оснастки та монтажі ПВА матеріали Коропові інструменти Маркерні поплавці Підгодовування Коропове харчування Індикатори клювання Транспортування та зберігання Підсаки для коропа Мішки та мати для коропа Підставки для коропових вудилищ Род-поди Намети Меблі
ФІДЕР ПОПЛАВОК ЗИМА КЕМПІНГ ЕКІПІРУВАННЯ

Огляд тульських мормишок Пушкова

Тульські блешні Пушкова завоювали величезну популярність серед любителів риболовлі. Ці снасті міцні, уловисті, довговічні, вони пройшли випробування і ідеально підходять для лову в наших водоймах.

Процес виробництва тульських мормишок

Вироби виготовляються на високоточному обладнанні, методом обточування вольфрамових заготовок. Останні закуповуються на спеціалізованому підприємстві, що гарантує якісну сировину. У тілі блешні сверлится отвір для волосіні, винятком є модель «Чорт» вона оснащена вушком для прив'язування снасті. Щоб волосінь не перетиралася, в отвір вставляється пластиковий кембрик, це також збільшує термін служби блешні в 4-5 разів. Гачки впаяні в снасть нерухомо, для процесу використано спеціальне обладнання, яке виключає непропаи і шлюб.

Переваги тульських вольфрамових мормишок

Для виробництва мормишок використовується вольфрам щільністю 18,3 г / см 3, щільність свинцевих аналогів варіюється в межах 11-13 г / см 3. Таким чином, вольфрамові приманки при рівній вазі зі свинцевими, мають менший розмір (обсяг), а значить вони швидше досягають дна, краще грають і більше привертає рибу.

Блешні оснащені тонкими японськими гачками HAYABUSA H. CHK 128. Якісна пайка гарантує довгий термін служби виробу, запобігає провертання гачка і його випадання.

Вироби фірми проходять випробування на водоймах і допрацьовуються професійними рибалками.

Моделі тульських мормишок Пушкова

Серед виробів бренду Пушков В.Г. представлені шість моделей мормишок. Кожна проводиться в двох кольорах: неокрашенная - металева і мідна - гальванічне покриття.

Блешня «Дробинка» - перевірена класика. Куляста форма протягом довгих років залишається актуальною і приносить значні улови. В асортименті магазину "Рибалка-експерт» є різні розміри і ваги моделі.

Не менш популярна і затребувана блешня «Крапля». Довгасте виріб обтічної форми має більшу вагу в порівнянні з попередньою моделлю. Також представлені різноманітні розміри вироби.

Рибалками давно помічено, що приманки, що нагадують за формою комах - дієві і уловисті. Тому в лінійці від тульського виробника почесне місце займає блешня «Мураха». Виріб підходить для різних типів лову, в тому числі і для безнасадочних.

Ще одна універсальна модель - блешня «Чорт». Форма вироби довгаста, кріплення для волосіні розташовано зверху. Приманка оснащена потрійним гачком, представлена в єдиному розмірі: діаметр - 2,5 мм, вага - 0,68 м Підходить для безнасадочних лову.

Блешні «Овсинко» - мініатюрна приманка, яка найкраще підходить для лову на мілководді в тиху безвітряну погоду. Така приманка ідеальна в глухозимье, призначена для насадок лову на мотиля, опариша і інші приманки.

Тульські розробники винайшли нову форму блешні - «Шайба». Унікальний виріб плавно планує, занурюючись. Один з найпоширеніших варіантів гри «Шайбою» - ударяти їй по дну, що провокує хижака.

Купити Тульську мормишку - означає придбати високоякісні професійні снасті. Такі вироби займуть почесне місце серед самих уловистих приманок, дозволять поліпшити результати рибалок кількісно і якісно. Завдяки вищеописаним переваг ці блешні дуже популярні у досвідчених рибалок і рекомендуються новачкам.

У магазині «Рибалка-Експерт» ви завжди знайдете все необхідне для риболовлі: шнури і волосіні, блешні і балансири, приманки, котушки, прикормки і, звичайно, вудлища на щуку, окуня , ляща і будь-яку іншу рибу, яку ви захочете спіймати. Крім того, наші менеджери з радістю підкажуть, як користуватися снастями, порекомендують популярні моделі і дадуть відповідь на всі ваші запитання.