Безкоштовна доставка по Україні до відділення Нової Пошти, Укрпошти неакційних товарів від 3000грн
Україна м.Харків вул. Богдана Хмельницького 14/16
Графік інтернет-магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Нд - до 16:00
Графік магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Нд - до 16:00
098 8 2222 83, 095 3 2222 83, 050 0 7329 22
Розпродаж Рибальські товари
Риболовні снасті Монтажі і елементи оснащення Приманки Прикормки та насадки Риболовні інструменти Рибальські аксесуари Зберігання та транспортування
Товари для туризму
Бівак Кухня та посуд Спорядження Ліхтарі Сумки та рюкзаки
Екіпірування Сувенірна продукція Бренди
СПІНІНГ
Вудилища Котушки Шнури та жилки Гачки Оснащення для спінінга Спінінгові приманки Інструменти спінінгіста Спінінгові аксесуари Атрактанти для спінінгової ловлі Підсаки для спінінгової ловлі Транспортування та зберігання Підставки для спінінга
КОРОП
Вудилища Котушки Шнури і жилки Карпові оснастки та монтажі ПВА матеріали Коропові інструменти Маркерні поплавці Підгодовування Коропове харчування Індикатори клювання Транспортування та зберігання Підсаки для коропа Мішки та мати для коропа Підставки для коропових вудилищ Род-поди Намети Меблі
ФІДЕР ПОПЛАВОК ЗИМА КЕМПІНГ ЕКІПІРУВАННЯ

Відкрий весну разом з новинками DUO і Megabass!

Стрімка весна швидко звільняє мілководдя від льоду - зовсім скоро після нересту в затоках річок і озер почнеться свято весняного жора щуки. Разом з компаніями Megabass і Duo ми подбали про наявність найбільш досконалих в технічному плані модифікацій воблерів, здатних істотно розширити тактику лову навіть досвідченого спінінгіста з великим арсеналом приманок для зустрічі весняного клювання зубастої хижачки.

Перш за все звертаємо Вашу увагу на топвотер DUO Realis Pencil Popper 110 - майбутній фаворит сезону лову на неглибоких трав'янистих ділянках, цей японський поверхностнік практично невразливий для вітрів - його політ і проводка відрізняються високою стійкістю, а список доступних анімацій дозволить спокусити щуку навіть в популярному міському водоймищі .

Duo

Ну а для шанувальників легкої лову на топвотери, зокрема риболовлі на жереха - представляємо вам потопаючий верткий Волкер DUO Tetra Works Yurameki 48S !

Duo_Tetra-Works-Yurameki_enl
Голавлиних легенда DUO Incubator Drop 75 - самий далекобійний фет буде незамінний в лові голавля і жереха по весняній річці.

DUO_Inkubator_Drop__enl
Для лову на входах у затоки відмінно підійдуть більш глибоководні приманки - перелік грамотних квітів DUO Realis Crank M62 5A відмінно впорається з цим завданням.

DUO_Realis_Crank_M62_enl

Ну а прихильників приманок стратегічного призначення компанія Megabass порадувала мінно в розмірі 160 мм - Megabass Kanata - при всьому цьому розробники наділили гігантів неймовірною манерою гри, що дозволяє отримувати результати навіть на рівномірній проводці!

Megabass

Всі надходження DUO і MEGABASS