Безкоштовна доставка по Україні до відділення Нової Пошти, Укрпошти неакційних товарів від 3000грн
Україна м.Харків вул. Богдана Хмельницького 14/16
Графік інтернет-магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Неділя: вихідний
Графік магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Неділя: вихідний
098 8 2222 83, 095 3 2222 83, 050 0 7329 22
Розпродаж Рибальські товари
Риболовні снасті Монтажі і елементи оснащення Приманки Прикормки та насадки Риболовні інструменти Рибальські аксесуари Зберігання та транспортування
Товари для туризму
Бівак Кухня та посуд Спорядження Ліхтарі Сумки та рюкзаки
Екіпірування Сувенірна продукція Бренди
СПІНІНГ
Вудилища Котушки Шнури та жилки Гачки Оснащення для спінінга Спінінгові приманки Інструменти спінінгіста Спінінгові аксесуари Атрактанти для спінінгової ловлі Підсаки для спінінгової ловлі Транспортування та зберігання Підставки для спінінга
КОРОП
Вудилища Котушки Шнури і жилки Карпові оснастки та монтажі ПВА матеріали Коропові інструменти Маркерні поплавці Підгодовування Коропове харчування Індикатори клювання Транспортування та зберігання Підсаки для коропа Мішки та мати для коропа Підставки для коропових вудилищ Род-поди Намети Меблі
ФІДЕР ПОПЛАВОК ЗИМА КЕМПІНГ ЕКІПІРУВАННЯ

Відгуки про спінінгу Major Craft Dodger: шукаємо правду

Будь-спінінгіст не проти б мати серед своїх снастей універсальне вудилище, яке можна було б сміливо брати з собою в разі лову з берега або човна, для твичинга, джига і інших різновидів лову. Саме цією ідеєю і перейнялися розробники компанії Major Craft, розробляючи серію вудлищ Dodger.

Асортимент спінінгів Major Craft Dodger

У серії Доджер представлені 25 вудлищ, довжиною від 2,01 до 2,59 метрів. В основному тут спінінгів варіанти, але є і кастингові. За потужністю виділені моделі від ultralight до extra-heavy, але основний упор йде на вироби класу medium, medium-heavy. Тест спінінгів починається з 1,5 і закінчується 80 г, мінімальний розбіг між верхньою і нижньою межею тесту дорівнює 8,5г (від 1,5 до 10г) для моделі ультралайтової моделі DGS-702LL, найбільший розбіг 60г (від 20 до 80г) для екстрамощного варіанти DGS-832HH. Вага виробів від 98 до 185г. Строй вудилищ швидкий, ультрашвидкий.


dodger2


З чого роблять спінінг Major Craft

Бланк вудлища проводиться з високомодульного карбону за найсучаснішими технологіями. Він конусний, що і забезпечує можливість створити потужне, міцне виріб швидкого і ультрашвидкий ладу. Всі спінінги серії складаються з двох колін, ідеально підігнаних одна до одної.

Рукоять спінінга Майор Крафт виконана з комбінації матеріалу EVA і Пробки. Торець для запобігання зносу закритий пластиковою пробкою.

Арбор катушкодержателя виконаний зі спіненого поліуретану. Такий варіант вважається одним з кращих, завдяки своїй легкій вазі. Гайка катушкодержателя одягнена в ЕВА.

Бланк вудлища оснащений кільцями Fuji серії KR Concept з протівозахлестнимі вставками з матеріалу SiC.

Кожен спінінг оснащений двосекційним чохлом, тобто передбачено відділення для кожного коліна, що запобігає можливість биття частин бланка один про одного. Чохол зроблений з щільної тканини.

Спінінг Major Craft - відгуки

Вироби серії Доджер були очікувані багатьма спінінгістами і тому не дивно, що після їх появи моментально почали з'являтися відгуки про них. Одним з перших придбав чудо японського виробництва один з прабатьків спінінга риболовлі в Україні і Росії Костянтин Кузьмін. Його відгуки підтвердили, що спінінг Major Craft по праву можна вважати самим універсальним вудилищем для лову спінінга на сучасному ринку снастей.

Подивившись форуми і почитавши звіти спінінгістів відомих і не дуже, ви знайдете безліч позитивних відгуків про даної серії, а також чергові підтвердження універсальності вудилищ з неї.


dodger3


Який спінінг Мажор Крафт Доджер самий універсальний

Вибираючи найкраще з кращого, зверніть увагу на моделі довжиною 2,26м medium або medium-heavy, це відповідно DGS-752M або DGS-752MH. Перше вудилище важить 121 грам, його тестова навантаження становить 5-23г. Другий варіант вагою в 140 грам, буде впевнено працювати з навантаженням в 7-28г. Для любителів пограти снастю наближеною до лайтовой підійде модель DGS-702ML. Вона має довжину 2,13м, важить - 108г, її тест знаходиться в межах від 4 до 16г.

Купуйте вудилища Major Craft в магазині «Рибалка-Експерт». Тут ви придбаєте високоякісний товар по обгрунтованою ціною, в комплектації, передбаченої виробником. Співпрацюючи з нами, ви отримуєте знижку на покупки в нашому магазині. У нас ви можете проконсультуватися з менеджером з будь-якого риболовного питання і він підкаже вам, яку модель вудилища взяти, допоможе підібрати в нього котушку, проконсультує, чи варто купувати атрактанти.

Готуючись до спінінга ловлі грунтовно, читайте про воблери на голавля , і вибирайте сподобалися варіанти в нашому каталозі.



Рибалка-Експерт рекомендує статті:

Чому варто купити спінінг Major Craft цього літа

Cпіннінговие вудилища: сучасна класифікація

10 приманок Kosadaka на хижака