Безкоштовна доставка по Україні до відділення Нової Пошти, Укрпошти неакційних товарів від 3000грн
Україна м.Харків вул. Богдана Хмельницького 14/16
Графік інтернет-магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Нд - до 16:00
Графік магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Нд - до 16:00
098 8 2222 83, 095 3 2222 83, 050 0 7329 22
Розпродаж Рибальські товари
Риболовні снасті Монтажі і елементи оснащення Приманки Прикормки та насадки Риболовні інструменти Рибальські аксесуари Зберігання та транспортування
Товари для туризму
Бівак Кухня та посуд Спорядження Ліхтарі Сумки та рюкзаки
Екіпірування Сувенірна продукція Бренди
СПІНІНГ
Вудилища Котушки Шнури та жилки Гачки Оснащення для спінінга Спінінгові приманки Інструменти спінінгіста Спінінгові аксесуари Атрактанти для спінінгової ловлі Підсаки для спінінгової ловлі Транспортування та зберігання Підставки для спінінга
КОРОП
Вудилища Котушки Шнури і жилки Карпові оснастки та монтажі ПВА матеріали Коропові інструменти Маркерні поплавці Підгодовування Коропове харчування Індикатори клювання Транспортування та зберігання Підсаки для коропа Мішки та мати для коропа Підставки для коропових вудилищ Род-поди Намети Меблі
ФІДЕР ПОПЛАВОК ЗИМА КЕМПІНГ ЕКІПІРУВАННЯ

Плаваючі воблери від Косадака на щуку і окуня

Модельний ряд воблерів Косадака включає в себе величезну кількість різноманітних приманок. Такий вибір ставить в тупик бувалих спінінгістів, не кажучи вже про новачків. У цій статті ми вирішили розібратися з плаваючими приманками бренду Косадака, які ефективні при лові окуня і щуки.

Воблер Kosadaka Ion XD 70F

Приманка оснащена магнітною системою балансування, яка дозволяє переносити центр ваги, і додає настільки важливі метри до дальності польоту. Для воблера прийнятна будь-яка анімація, але найкраще він проявляє себе при кастингу, твітчінге. Якщо модель оснастити повідцем, що дуже рекомендується при лові щуки, він набуває навиків суспендер і зависає в товщі води на паузах між ривками. Модель приваблива для окуня і щуки, завдяки значній робочої глибині - 1,5-2,0м з нею можна претендувати на піймання трофею.

Воблер Kosadaka Mascot XS 80F

Дана приманка є вдалою плаваючою копією ZipBaits Orbit 80. Маючи заглиблення 0,2-0,12м воблер відмінно працює на різних проводках із застосуванням ривків і пауз, дозволяє експериментувати з серіями ривків і тривалими зупинками. При цьому приманка володіє своєю грою, добре проявляє себе на плавному підтягуванні. Модель добре збалансована, оснащена системою дальньої занедбаності.

Воблер-Kosadaka-Mascot

Воблер Kosadaka Mascot XL 80F

Ще один представник серії Маскот, стане відмінним доповненням до попередньої приманки. Має ті ж характеристики, що й його попередній побратим, за винятком робочої глибини, яка становить 1,2-2,5м. Парочкою таких воблерів можна сміливо облавливать акваторію і хижаки, затаєні там, не зможуть встояти.

Воблер Kosadaka Intra XS 95F

Шумовий воблер з робочою глибиною до 40см дозволяє ловити в зарослих водоймах. Модель оснащена системою балансувальних вантажів, що сприяє далекому і точному ввезенню. Перевага ривковие анімації, при яких модель шумить, виблискує на поверхні і провокує хижака на удар.

Воблер Kosadaka Mystic XS 95F

Модель є робочим клоном воблера Vision - одного з бестселерів від Megabass. Довжина становить 95мм, вага 10,7г. Приманка працює на глибині 0,5-1,2м. Має хорошу гру при рівномірній проводці, але максимально проявляє себе при комбінації ривків і пауз.

Воблер Kosadaka Cord-R XS 70F

Складовою поверхневий воблер є одним з найбільш уловистих. Модель з робочою глибиною до 20см, сприймає різні варіації ривків і протяжок. При нерівномірної проводці імітує конвульсії вмираючої рибки і привертає щуку і окуня здалеку.

Воблер Kosadaka Ultima XS 90F

Вдала репліка знаменитої японської приманки Smith Jib 90F. Воблер класичної форми Міно, занурюється на 0,3-1м. Модель просто створена для твітчінга, при якому піднімає навіть самого ледачого хижака. Приманка має шикарні польотні якості, підходить для дальніх і точних закидів.

Воблери Kosadaka є одними з найпопулярніших приманок спінінгів на території України. Широкий асортимент дозволяє вибрати моделі для лову будь-якого хижака в будь-який час року. Деякі воблери є копіями приманок від інших відомих брендів, які стали популярними. Іноді дешевша копія навіть перевершує оригінал дальністю і точністю закидання, а головне уловистостью.

Дивіться каталог воблерів Косадака в магазині «Рибалка-Експерт» і вибирайте уловисті приманки за прийнятною ціною. При виникненні будь-яких питань звертайтеся за телефонами вказаними у верхній частині сторінки, і наші менеджери проконсультують вас.

Готуючись до спінінга ловлі, зверніть увагу на інформацію про котушках Shimano і інших снастях, наданої нашим магазином.



Рибалка-Експерт рекомендує статті:

Ловля весняного окуня: відповідні воблери ZipBaits

Воблери Strike Pro - огляд найпопулярніших моделей

Огляд воблерів Kosadaka: кращі приманки 2016