Безкоштовна доставка по Україні до відділення Нової Пошти, Укрпошти неакційних товарів від 3000грн
Україна м.Харків вул. Богдана Хмельницького 14/16
Графік інтернет-магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Неділя: вихідний
Графік магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Неділя: вихідний
098 8 2222 83, 095 3 2222 83, 050 0 7329 22
Розпродаж Рибальські товари
Риболовні снасті Монтажі і елементи оснащення Приманки Прикормки та насадки Риболовні інструменти Рибальські аксесуари Зберігання та транспортування
Товари для туризму
Бівак Кухня та посуд Спорядження Ліхтарі Сумки та рюкзаки
Екіпірування Сувенірна продукція Бренди
СПІНІНГ
Вудилища Котушки Шнури та жилки Гачки Оснащення для спінінга Спінінгові приманки Інструменти спінінгіста Спінінгові аксесуари Атрактанти для спінінгової ловлі Підсаки для спінінгової ловлі Транспортування та зберігання Підставки для спінінга
КОРОП
Вудилища Котушки Шнури і жилки Карпові оснастки та монтажі ПВА матеріали Коропові інструменти Маркерні поплавці Підгодовування Коропове харчування Індикатори клювання Транспортування та зберігання Підсаки для коропа Мішки та мати для коропа Підставки для коропових вудилищ Род-поди Намети Меблі
ФІДЕР ПОПЛАВОК ЗИМА КЕМПІНГ ЕКІПІРУВАННЯ

Переваги офсетних рибальських гачків

Офсетні гачки мають незвичайна будова. Вироби широко використовуються в Америці, звідки вони до нас і прийшли, і знаходять все більше шанувальників в Україні.

Головна перевага офсетного гачка - можливість зробити незацепляйки з будь-якого силікону. На сучасному ринку представлений значний вибір розмірів і форм виробів. Купити гачки для риболовлі офсетні можна, як і будь-які інші в будь-якому рибальському магазині. Але ми рекомендуємо вам звертатися до перевірених продавців, як «Рибалка-Експерт», так застрахуете себе від придбання підробок і отримаєте надійні вироби і грамотну консультацію.

Монтаж офсетного гачка

Офсетний гачок використовується в наступних оснащеннях:

  • техаська;
  • каролинская;
  • московська;
  • дроп-шот.

Також він може кріпиться на грузило-чебурашку, відвідної поводок або основну волосінь.

Крім цього на офсетний гачок можна замінити хвостовій гачок воблера або болісно, а всі інші, при їх наявності зняти. У цьому випадку на офсетний гачок одягається твістер. Такий підхід робить приманку незацепляйки, але збільшує її розмір.

Підбір офсетного гачка і насадження приманки на нього

Правильно насаджена приманка - основа успішної проводки. Монтаж силікону проводиться в такому порядку:

  1. Проколюється голова приманки, так щоб жало увійшло в «носову» частина і вийшло з боку живота в 5-8 мм від проколу.
  2. Простягаємо приманку по гачка до вушка.
  3. Приміряємо, куди має увійти жало в черевце рибки. Проколюємо і виводимо жало з боку спини сіліконкі.

Тут потрібно проконтролювати правильність розташування жала гачка. Воно повинно прилягати до силікону, але не встромлятися в нього і не стирчати. У першому випадку ваша приманка не зможе підсікти улов, у другому перетвориться в «зацепляйку». Виходячи з цього, гачки підбираються під вид силікону. Так для круглих і тонких наживок підбирається модель жало якої злегка загнуті в середину, як на гачках Gamakatsu Worm 314. Для рибок і інших розширюються наживок потрібно вістрі паралельне прогину, як в моделі Decoy Warm 19 SS

монтаж офсетного крючка

Огляд офсетних рибальських гачків

Японський виробник Hayabusa славиться по всьому світу високоякісними виробами. І його офсетні гачки не стали винятком. Міцні, зносостійкі, пружні і супер-гострі вироби завоювали безліч захоплених відгуків і є лідерами продажів у багатьох магазинах.

Компанія Decoy має особливо широкий асортимент офсетних гачків. Вони виготовлені з найтоншої дроту (чого не можна сказати про попередні аналоги), відрізняються надійністю, високим ступенем гостроти. Ціна таких гачків досить висока, але якість виправдовує її. З них можна виділити Decoy Worm, які часто використовуються професійними рибалками під час змагань. Гачки Decoy Mini Hook - наймініатюрніші представники сімейства офсетних гачків.

Фірма Owner, як і попередній виробник, має в колекції найменші гачки. Крім цього у них є різнокольорові варіанти, вироби з додатковими загинами і різними нахилами вушка. Такий підхід дозволяє підібрати гачок Owner для будь-якого силікону, різних оснащень і проводок. Продукти мають оптимальне поєднання гостроти, товщини дроту і пружності.

Займаючись випуском силіконових принад, компанія Crazy Fish почала випускати і гачки для оснащення тих самих сіліконок. Поєднуючи якість і прийнятну ціну, продукти компанії завойовують український ринок.

Для збільшення уловістость офсетні гачки можна оснащувати їстівними силіконовими приманками . Таким чином, ви отримуєте відмінну снасть-незацепляйки, яка обходить корчі і зарості, привертає рибу видом і запахом, і при цьому має значну кількість результативних клювань.



Рибалка-Експерт рекомендує статті:

Котушки Shimano: різновиди і переваги

Як вибрати фідерне вудилище і не потрапити в халепу

Особливості коропових котушок Shimano