Безкоштовна доставка по Україні до відділення Нової Пошти, Укрпошти неакційних товарів від 3000грн
Україна м.Харків вул. Богдана Хмельницького 14/16
Графік інтернет-магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Нд - до 16:00
Графік магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Нд - до 16:00
098 8 2222 83, 095 3 2222 83, 050 0 7329 22
Розпродаж Рибальські товари
Риболовні снасті Монтажі і елементи оснащення Приманки Прикормки та насадки Риболовні інструменти Рибальські аксесуари Зберігання та транспортування
Товари для туризму
Бівак Кухня та посуд Спорядження Ліхтарі Сумки та рюкзаки
Екіпірування Сувенірна продукція Бренди
СПІНІНГ
Вудилища Котушки Шнури та жилки Гачки Оснащення для спінінга Спінінгові приманки Інструменти спінінгіста Спінінгові аксесуари Атрактанти для спінінгової ловлі Підсаки для спінінгової ловлі Транспортування та зберігання Підставки для спінінга
КОРОП
Вудилища Котушки Шнури і жилки Карпові оснастки та монтажі ПВА матеріали Коропові інструменти Маркерні поплавці Підгодовування Коропове харчування Індикатори клювання Транспортування та зберігання Підсаки для коропа Мішки та мати для коропа Підставки для коропових вудилищ Род-поди Намети Меблі
ФІДЕР ПОПЛАВОК ЗИМА КЕМПІНГ ЕКІПІРУВАННЯ

Раттлин TsuYoki - занурся в клювання!

Раттлин компанії TsuYoki призначені для лову різноманітних хижих риб, їх модельний ряд широкий, і дозволяє впевнено виходити на успішне полювання на щуку, судака, окуня і навіть сома, цілком закономірно розраховуючи на хороший улов.
Все раттлин TsuYoki виготовлені в потопаючому виконанні, вони мають чудові польотними характеристиками, закидаються далеко і дуже точно, дозволяючи за короткий проміжок часу облавливать великі акваторії. Тому, з огляду на їх невисоку вартість, дані раттлин цілком можна використовувати в якості воблерів-розвідників, перевіряючи на наявність хижака безліч перспективних місць. На раттлин TsuYoki успішно можна ловити хижака як з човна, так і з берега, при виборі способу лову вони досить універсальні.
Раттлин TsuYoki універсальні не тільки за методикою лову на них, а й по варіаціям їх проводок. Для успішного лову на ці принади можна застосовувати практично будь-які варіації джигових проводок - класичну сходинку, проводку з підривом від дна, проводку в товщі води, в півводи, різноманітні подтвічіванія і посмикування снастю, проводку з зупинками і прискореннями руху - будь-яку проводку, допустиму до виконання з тонучими приманками. Особливості геометрії тіла приманок і фантазія рибалки можуть перетворити будь-яку з проводок в уловисту.

Модельний ряд раттлин Тсуекі на основних українських хижаків - щуку, судака і окуня

Більшість моделей Ратлін TsuYoki передбачають шумові камери, і привертають хижака не тільки своїм танцем в товщі води, а й особливим, деренчливим звуком, вловлює здалеку бічною лінією риби, що також служить спокушає елементом.
Сама геометрія тіла раттлин TsuYoki запрограмована на успішну риболовлю, вони дуже активно ведуть себе в товщі води, роблять там дуже активні, потужні коливання, що викликають сильне обурення води, яке сприймається хижаком як руху справжньої живої маленької риби, а тому введені в оману щука або судак відразу прагнуть атакувати можливий харчової об'єкт. Привабливості у хижого племені сприяє і широка палітра барв раттлин TsuYoki, де є як забарвлення, якісно імітують різну дрібну рибку, так і яскраві, дратівливі кольору, що викликають агресивний напад хижаків.
До ключових якостей раттлин TsuYoki слід додати їх відмінну прохідність без втрати привабливою гри через різні підводні перешкоди - не особливо сильні зарості водоростей, гілки, палиці і невеликі корчі, що зібралися на дні, це завдяки відсутності носової лопаті, на яку любить чіплятися різноманітний сміття, коли навіть невелика гілочка водорості може геть-чисто вбити гру приманки.
Комплектуються раттлин TsuYoki фурнітурою відмінної якості - міцними веселими кільцями і гострими міцними трійниками, які не дадуть зійти навіть трофейному хижакові.
На ці приманки успішно можна ловити різного хижака не тільки в літній період, а й взимку, виробляючи лов з льоду, над глибокими ямами і русловими бровками - в будь-яких умовах вони покажуть відмінну результативність.

ratliny-tsuyoki