Безкоштовна доставка по Україні до відділення Нової Пошти, Укрпошти неакційних товарів від 3000грн
Україна м.Харків вул. Богдана Хмельницького 14/16
Графік інтернет-магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Неділя: вихідний
Графік магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Неділя: вихідний
098 8 2222 83, 095 3 2222 83, 050 0 7329 22
Розпродаж Рибальські товари
Риболовні снасті Монтажі і елементи оснащення Приманки Прикормки та насадки Риболовні інструменти Рибальські аксесуари Зберігання та транспортування
Товари для туризму
Бівак Кухня та посуд Спорядження Ліхтарі Сумки та рюкзаки
Екіпірування Сувенірна продукція Бренди
СПІНІНГ
Вудилища Котушки Шнури та жилки Гачки Оснащення для спінінга Спінінгові приманки Інструменти спінінгіста Спінінгові аксесуари Атрактанти для спінінгової ловлі Підсаки для спінінгової ловлі Транспортування та зберігання Підставки для спінінга
КОРОП
Вудилища Котушки Шнури і жилки Карпові оснастки та монтажі ПВА матеріали Коропові інструменти Маркерні поплавці Підгодовування Коропове харчування Індикатори клювання Транспортування та зберігання Підсаки для коропа Мішки та мати для коропа Підставки для коропових вудилищ Род-поди Намети Меблі
ФІДЕР ПОПЛАВОК ЗИМА КЕМПІНГ ЕКІПІРУВАННЯ

Рейтинг безінерційних котушок з байтраннером

Котушка з байтраннером особливо затребувана при ловлі коропа, сома, ляща, карася за допомогою фідера, власний оснащення та іншими методами. Байтраннер, як і фрикціон вимагає настройки. Але наявність такого механізму і правильна його регулювання допоможуть вам уникнути утягіванія вудилища в воду при сильній клювання, а також полегшать виведення риби.

Заміна котушки, так само як і її вибір в перший раз, справа дуже делікатна, що вимагає уваги. Щоб допомогти вас впоратися з настільки нелегким завданням ми склали рейтинг катушекс байтраннером, які можна вибрати в нашому каталозі безінерційних котушок.

 

Безперечний лідер - котушка Shimano Baitrunner

У серію «байтраннер» входить ще ряд подсерий, які значно відрізняються один від одного.

Найбільш затребувані і цікаві котушки Shimano з лінійок:

  • CI4 + XTR-A LC;
  • XT-A LC;
  • X-Aero FA;
  • ST FB.

 

Shimano-Big-Baitrunner-CI4-XTR-A-LCПерша в черзі - котушка екстра-класу Shimano Baitrunner CI4 + XTR-A Longcast. Працює виріб на 6 екранованих корозійностійких підшипниках S A-RB і 1 роликовим. Тут реалізована технологія X-Ship, що забезпечує безперебійну, ефективну роботу. Шпуля типу ARC з холоднокованого алюмінію, ролик Power Roller і система Aero Wrap II забезпечують рівномірну укладку волосіні, попереджають утворення борід, передчасний знос нитки. Передбачена двухскоростная укладання волосіні. Корпус виробу виготовлений з високотехнічного матеріалу C14 +, що знижує вагу вироби. Технологія Easy maintenance передбачає отвори в корпусі котушки, що дозволяють змащувати робочі частини вироби без розбирання. Моделі лінійки укомплектовуються додаткової шпулею.

Katushka_Shimano_Big-Baitrunner-XTA-LC_enl

Безінерційна котушка Shimano Baitrunner XT-A Longcast, стоїть на другому місці по продуктивності і технологічності, але займає перше місце в рейтингах продажів. Корпус моделі виготовлений з матеріалу XT-7, через що котушка трохи важче попередньої. Укладання волосіні одношвидкісна, немає системи X-Ship. Всі інші технології, описані в попередній моделі присутні, і роблять котушку найбільш затребуваною на сучасному ринку.

 

shimano-baitrunner-x-aero-fa


Shimano Baitrunner X-Aero FA - среднебюджетной модель, оснащена двома ручками, 4 кульковими підшипниками S A-RB і 1 роликовим. Котушка укомплектована двома ARC шпулями з холоднокованого алюмінію, її корпус виготовлений з матеріалу XT-7. Система намотування волосіні - Varyspeed. Є порти для змащування робочих деталей.

NR-BTRST2500FB



Бюджетна модель Baitrunner ST FB включає 1 кульковий екранований підшипник з нержавіючої сталі і 1 роликовий. Корпус котушки і ARC шпуля виготовлені з матеріалу XT-7. Реалізована система DynaBalance, що забезпечує м'яку рівномірну роботу.


Котушка Traper Expert 1200 - просте рішення для коропового лову

karpovaya-katushka-traper-expert-12000Карпова котушка від всемірноізветного виробника підгодовувань Траперо є надійним і зносостійким виробом, гідним вашої уваги. Модель включає 10 кулькових і 1 роликовий підшипники, добре збалансований ротор. Виріб оснащений шпулею великої місткості, є можливість правої / лівої установки рукояті. Роликом лесоукладивателя значного діаметра і нескінченний гвинт забезпечують рівномірну намотування волосіні і її скидання без борід. Передавальне число становить 4,1: 1, антиреверс - моментальний. Котушка рекомендована для коропового лову.

 

Безінерційні котушки з байтранера Tica Sportera - економте з розумом

Tica_Sportera

Котушки бюджетного класу Tica Sportera підходять для короповій і фідерної ловлі. Вироби мають ударостійкий графітовий корпус, всередину якого укладені 7 кулькових підшипників, укладання волосіні забезпечує 1 роликовий. Суцільнолита подовжена шпуля сприяє легкому відразу волосіні, внаслідок чого збільшується дальність закидання. Нескінченний гвинт, що забезпечує якісну, рівну намотування нитки. Збалансована ергономічна рукоять сприяє м'якої роботі котушки без вібрацій і заїдань котушці, добре лягає в руку рибалки.

 


Купуйте будь-яку з описаних котушок в інтернет-магазині «Рибалка-Експерт». У нас ви також зможете підібрати всі інші снасті необхідні для будь-якого виду лову. Крім того, у нас представлено багато цікавої та актуальної інформації про риболовлю, наприклад, про воблери Kosadaka .


Рибалка-Експерт рекомендує статті:

Котушки Shimano: різновиди і переваги
Особливості коропових котушок Shimano
5 плюсів безінерційних котушок Shimano 15 Twin Power