Безкоштовна доставка по Україні до відділення Нової Пошти, Укрпошти неакційних товарів від 3000грн
Україна м.Харків вул. Богдана Хмельницького 14/16
Графік інтернет-магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Нд - до 16:00
Графік магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Нд - до 16:00
098 8 2222 83, 095 3 2222 83, 050 0 7329 22
Розпродаж Рибальські товари
Риболовні снасті Монтажі і елементи оснащення Приманки Прикормки та насадки Риболовні інструменти Рибальські аксесуари Зберігання та транспортування
Товари для туризму
Бівак Кухня та посуд Спорядження Ліхтарі Сумки та рюкзаки
Екіпірування Сувенірна продукція Бренди
СПІНІНГ
Вудилища Котушки Шнури та жилки Гачки Оснащення для спінінга Спінінгові приманки Інструменти спінінгіста Спінінгові аксесуари Атрактанти для спінінгової ловлі Підсаки для спінінгової ловлі Транспортування та зберігання Підставки для спінінга
КОРОП
Вудилища Котушки Шнури і жилки Карпові оснастки та монтажі ПВА матеріали Коропові інструменти Маркерні поплавці Підгодовування Коропове харчування Індикатори клювання Транспортування та зберігання Підсаки для коропа Мішки та мати для коропа Підставки для коропових вудилищ Род-поди Намети Меблі
ФІДЕР ПОПЛАВОК ЗИМА КЕМПІНГ ЕКІПІРУВАННЯ

Секрет, який змусить вас купити намет-тент Maverick

Напевно, кожен любитель відпочинку на природі з сім'єю або друзями знає, що однією з найскладніших проблем такого проведення часу є наявність надійного укриття від несприятливих природних або погодних умов. Навіть серед літа палюче сонце або велику кількість комах може сильно зіпсувати враження від довгоочікуваної поїздки. Що вже говорити про вітряної або дощовій погоді, яка може застати вас в найнесподіваніший момент. Хорошим виходом буде купити намет Maverick, який стане для вас справжнім порятунком в умовах, де буде недостатньо тісній намети.

Намети-тенти Maverick - особливості

Шатер тент Maverick відповідає всім вимогам, що пред'являються до подібного укриття: захист від сонця, водо- і вітронепроникність, захист від комарів і мошок, а також великий обсяг для розміщення солідної компанії. Крім того, особливості конструкції каркасів дозволяють навіть непідготовленим людям розгорнути тент буквально в лічені хвилини.

Шатер-тент Maverick Fortuna 350 PremiumШатер-тент Maverick Fortuna 350 Premium конструкцияШатер-тент Maverick Fortuna 350 Premium конструкция сверхуСхема шатра Maverick Fortuna 350 Premium Намети виготовлені цільними виробом, не потрібно розбиратися, що і куди протягувати. Досить розгорнути тент і зафіксувати замки на дугах, після чого залишиться тільки встановити шпильки і розтяжки. Продуманість конструкції виражається і наявністю знизу дощової спідниці, яка до того ж перешкоджає проникненню комах, москітні сітки навіть на вентотверстіях, провареними швами, міцними розтяжками для вітрозахисту. У комплект входить все необхідне для збірки, навіть пластиковий молоток для шпильок. В якості додаткових аксесуарів до багатьох моделей можна придбати органайзер, додатковий підлогу або внутрішній намет.

Огляд базових моделей наметів Maverick

Шатер Maverick Fortuna 300

Обзор шатра Maverick Fortuna 300 Різні моделі наметів відрізняються один від одного формою і розмірами. Для компанії з 4-6 чоловік підійде чотирикутний шатер Maverick Fortuna 300, з розмірами 3х3 м і висотою 2 м. Fortuna 350 трохи більше - 3,5х3,5х2,2 м і дозволить розмістити 6-8 чоловік.

Намети мають два входи і два вікна (всі з «Москіткі»), спідницю знизу і два отвори для вентиляції в даху, прикриті захисним фартухом. Дуги обладнані вітровими розтяжками, завдяки чому тент стійкий навіть до різких поривів шквального вітру.

Як спального відділення до Fortuna 300 можна придбати прибудову-тентхаус, перетворивши тент в зручну кемпінговий намет.

Шатер-тент Maverick Lego

Шатер Maverick Lego Для колективу з 8-10 чоловік доведеться купити намет 4х4 м. Необхідні об'єму приміщення відповідає намет тент Maverick Lego. Шестикутний в підставі намет Маверік має розміри 4х4х2,15 м, обладнаний двома великими входами і чотирма вікнами на всі боки. Тент одного з входів можна зміцнити на двох розпірках, спорудивши додатковий навіс від сонця. Тканинні полотна входів і стінок можна як опустити донизу в негоду або захищаючись від сонця, так і повністю підняти і закріпити вгорі.

Таким чином, в жарку погоду легко організувати освіжаючий протяг. Комахи не будуть вам докучати, тому що всі без виключення моделі наметів обладнані протимоскітними сітками на вікнах і дверях.

Шатер Maverick Lego Premium

Шатер Maverick Lego PremiumMaverick Lego Premium є модернізованою і поліпшеною версією популярного Maverick Lego. Зміни більшого всього торкнулися системи вентиляції. Вона доповнена отворами на даху з москітною сіткою, закритими зверху водонепроникними тканинними щитками. Така система ефективно видаляє дим і дозволяє готувати їжу всередині тенту.

Для негоди, коли всі вікна і двері щільно закриті, передбачена штормова вентиляція, яка також захищена від дощу козирками і москітні сітки від проникнення комах. Ділянки, які піддаються найбільшому навантаженню, посилені подвійним тканиною.

Підібравши відповідний за розмірами намет, ви будете впевнені, що у вас знайдеться місце, де в будь-яку погоду можна комфортно провести час в тісному колі друзів і ніяка негода не зіпсує свято спілкування на лоні природи.

Магазин «Риболов-Експерт» крім великого вибору товарів для туризму пропонує вам великий каталог рибальських товарів . Настало літо, а з ним і час відпочинку та риболовлі. Любителям великогабаритних трофеїв давно пора підібрати і придбати оснащення на сома .

Рибалка-Експерт рекомендує статті:

Огляд воблерів Kosadaka: кращі приманки 2016

Маркерне вудилище і його оснащення для карпфішінга

Справа клевое: прикормки і насадки для коропа влітку