Безкоштовна доставка по Україні до відділення Нової Пошти, Укрпошти неакційних товарів від 3000грн
Україна м.Харків вул. Богдана Хмельницького 14/16
Графік інтернет-магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Неділя: вихідний
Графік магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Неділя: вихідний
098 8 2222 83, 095 3 2222 83, 050 0 7329 22
Розпродаж Рибальські товари
Риболовні снасті Монтажі і елементи оснащення Приманки Прикормки та насадки Риболовні інструменти Рибальські аксесуари Зберігання та транспортування
Товари для туризму
Бівак Кухня та посуд Спорядження Ліхтарі Сумки та рюкзаки
Екіпірування Сувенірна продукція Бренди
СПІНІНГ
Вудилища Котушки Шнури та жилки Гачки Оснащення для спінінга Спінінгові приманки Інструменти спінінгіста Спінінгові аксесуари Атрактанти для спінінгової ловлі Підсаки для спінінгової ловлі Транспортування та зберігання Підставки для спінінга
КОРОП
Вудилища Котушки Шнури і жилки Карпові оснастки та монтажі ПВА матеріали Коропові інструменти Маркерні поплавці Підгодовування Коропове харчування Індикатори клювання Транспортування та зберігання Підсаки для коропа Мішки та мати для коропа Підставки для коропових вудилищ Род-поди Намети Меблі
ФІДЕР ПОПЛАВОК ЗИМА КЕМПІНГ ЕКІПІРУВАННЯ

Секрети прикормки для коропа взимку

Короп бажаний улов в будь-який час року, а вже взимку тим більше. Зимова ловля коропа ускладнена не тільки погодою, а й його активністю. Справа в тому, що в зимовий час ця риба їсть дуже мало і, як правило, не більше ніж півгодини на день. Іноді при теплій погоді короп може бути активним кілька годин. У зв'язку з такими ускладненнями потрібно знайти місце стоянки риби (зазвичай переваги коропа не змінюються протягом року і, тому починати пошуки треба з того місця, де він ловиться влітку) і підгодовуючи її там чекати трофея. Взимку раціонально підгодовувати коропа не тільки в період лову, але і до нього. Деякі карпятники зовсім підгодовують рибу протягом усього сезону, такий підхід сприяє тому, що риба залишається на місці.

Вимоги до зимової підгодовування для коропа

Зимова прикормка для коропа не повинна бути сильно жирної, оскільки вода холодна і травлення риби сповільнюється. Рекомендується виключити масляні ароматизатори або звести їх вживання до мінімуму.

Частинки прикормки не повинні містити великих частинок, в іншому випадку риба швидко наїсться і клювання припиниться. У зв'язку з цим, як добавки в прикормку для коропа раціонально брати дрібні насіння для риболовлі: конопель, льону, маку та інші дрібнофракційних домішки. При використанні в підгодовування зернових для риби їх потрібно подрібнити.

Для ароматизації зимової прикормки потрібно використовувати атрактанти, що працюють в холодній воді. Важливо пам'ятати, що взимку використовується менша кількість ароматичних речовин, сильний запах може відлякати рибу.

У зимову пору короп намагається їсти менше, але більш живильний корм. Тому його залучають різні продукти, що містять багато білка. У зв'язку з цим багато досвідчені рибалки додають в прикорм дрібно посіченою мотиля, хробака або атрактанти з їх запахом. Взимку і влітку короп реагує на фруктові і солодкі запахи: полуниця, слива, абрикос та інші.

Атрактанти і ароматизатори можна додавати в підгодовування, а також можна вимочувати в них Бойл: кормові і насадок і інші насадки.

бойлы для карпа

Як подавати підгодовування для коропа взимку

Важливо не перегодувати коропа. Тому його підгодовують маленькими порціями.

Волога підгодовування для риби скочується і подається невеликими кульками. Якщо ви використовуєте сухий прикорм, його зручно розфасовувати в ПВА-пакети, при цьому зверніть увагу на те, щоб продукт підходив для використання в холодній воді. Справа в тому, що деякі ПВА-матеріали орієнтовані на використання влітку і будуть дуже довго розчинятися взимку.

Взимку, як і влітку зручно використовувати Бойл для підгодовування коропа. Можна закидати їх по одному, а можна і опустити на гірлянді. 3-4 штуки цілком достатня кількість.

Подбайте, щоб ваша насадка була смачніше прикормки, інакше риба просто проігнорує її. Улюбленими ласощами коропа взимку є мотиль. Його одягають на гачок великими порціями. Можливе використання бойлов в якості насадки, але вони повинні бути не такими великими як влітку. Як правило, зимовий гачок на коропа варіюється від № 8 до № 12, бойл повинен ховати його, але не бути набагато більше. Можливе використання кукурудзяних насадок. Краще запастися ароматизованої консервованою кукурудзою. Тут, як і з прикорму працюють фруктові запахи або варіанти, вимочені в атрактантів з ароматом мотиля.

Купити насадки і прикормки для риболовлі можна в магазині «Риболов-" ксперт ». Працюючи з нами, ви отримуєте якісний продукт і грамотну консультацію менеджера, якщо у вас виникають будь-які питання. У нас є снасті для всіх видів риболовлі і інформація про них, тому, якщо ви захоплені спінінга ловом, почитайте про воблери Strike Pro .



Рибалка-Експерт рекомендує статті:

Підгодовування Traper: види і особливості

Останній лід - правильна підгодовування для плотви і карася

Прикормка-пеллетс Траперо на ляща