Безкоштовна доставка по Україні до відділення Нової Пошти, Укрпошти неакційних товарів від 3000грн
Україна м.Харків вул. Богдана Хмельницького 14/16
Графік інтернет-магазину
Будні дні: 09:00 – 18:00, Субота: 09:00 – 18:00, Неділя: вихідний
Графік магазину
Будні дні: 09:00 – 18:00, Субота: 09:00 – 18:00, Неділя: вихідний
098 8 2222 83, 095 3 2222 83, 050 0 7329 22
Розпродаж Рибальські товари
Риболовні снасті Монтажі і елементи оснащення Приманки Прикормки та насадки Риболовні інструменти Рибальські аксесуари Зберігання та транспортування
Товари для туризму
Бівак Кухня та посуд Спорядження Ліхтарі Сумки та рюкзаки
Екіпірування Сувенірна продукція Бренди
СПІНІНГ
Вудилища Котушки Шнури та жилки Гачки Оснащення для спінінга Спінінгові приманки Інструменти спінінгіста Спінінгові аксесуари Атрактанти для спінінгової ловлі Підсаки для спінінгової ловлі Транспортування та зберігання Підставки для спінінга
КОРОП
Вудилища Котушки Шнури і жилки Карпові оснастки та монтажі ПВА матеріали Коропові інструменти Маркерні поплавці Підгодовування Коропове харчування Індикатори клювання Транспортування та зберігання Підсаки для коропа Мішки та мати для коропа Підставки для коропових вудилищ Род-поди Намети Меблі
ФІДЕР ПОПЛАВОК ЗИМА КЕМПІНГ ЕКІПІРУВАННЯ

Шнур Select Basic PE - міні огляд новинки

Рибалкам не звикати за безперервним вдосконаленням рибальських снастей - це викликано як прямою конкуренцією брендів, так і прагненням виробників дати споживачеві більші можливості для риболовлі в тих цінових рамках, в яких знаходиться та чи інша снасть або аксесуар. Однак якщо раніше лідером інновацій були переважно японські фірми, то сьогодні картина дещо змінилася - бюджетні торгові марки активно застосовують провідні матеріали і технології, роблячи свою продукцію більш конкурентно спроможної і впритул підбираються за якістю до дорожчих аналогам від японців. Об'єктом даного огляду виступив новий шнур Select Basic PE - рибальський бренд вже має за своєю спиною ряд корисної для рибалок продукції, що займає нішу економ сегмента.

shnur-select-basic-pe

Характеристики новинки відмінно відображені в її назві - Select Basic PE є універсальною плетінкою на основі 4 волокон з поліетиленового матеріалу і характеризується фундаментальними параметрами сучасного шнура. Забігаючи вперед, відзначу: для тих, хто шукає щось принципово нове - Basic PE цікавий не буде. Однак ті рибалки, які бажають вибрати якісний шнур за мінімальною ціною - майже напевно отримають те, що шукали.

select-basic-pe

Щоб ускладнити завдання, для роботи зі шнуром я вибрав котушку з класичним кулісним механізмом намотування, без "черв'яка" - тандем шнуру склав всім відомий Applause 2000 від Ryobi. Для тесту було взято шнур з розривним навантаженням 6lb - показників в 3 кг цілком достатньо для легкої лайтовой лову на малих і середніх водоймах.

select-basic_pe

Близьке до круглого переріз шнура сприяло продуктивній роботі зі снастю в цілому - незважаючи на свіжу намотування під бортик шпулі, в процесі лову не було навіть і натяку на появу "бороди". Варто відзначити складні умови лову - закоряженних і вітряну погоду, була присутня помірна парусність при закиданні легких приманок. Обраний мною салатний колір шнура відмінно показував траєкторію польоту приманки.

select_basic-pe

select-basic-pe (2)

Шнур має спеціальне просочення на силіконовій основі, виконує дві основні функції. По-перше, просочення підвищує збереження структури шнура при контакті з абразивом, що особливо доречно при ловлі серед густої рослинності, корчів, каменів. Завдяки просоченню виключається вбирання води волокнами шнура - цим забезпечуються стійкі показники первинних характеристик плетінки. В'язку основних часто використовуваних рибалками вузлів вдалося здійснити без будь-яких незручностей - шнур не шарується в руках і стійко тримає структуру вузла.

select-basic-pe (10)

По-друге - гладка поверхня плетінки покращує якість її сходу зі шпулі при закиданні приманок. Дальність закидання була на хорошому рівні, в рамках ставка легко вдавалося покласти легку приманку в намічену точку.

select-basic-pe (9)

Select Basic PE нерозтяжної шнур - це краще як в спінінга риболовлі, так і при лові фідером. Незважаючи на інтенсивний бічний вітер, вся повнота анімації приманки відчувалася досить чітко, клювання і їх реалізація - як наслідок.

select-basic-pe (7)

select-basic-pe (6)

Фарбування шнура досить стійка - шнур зовсім не фарбував кільця (як це часто буває з новими недорогими плетінками), робочу ділянку через день лову лише трохи потьмянів.

select-basic-pe (3)

select-basic-pe-6lb

Підводячи підсумки, можна впевнено говорити про позитивні враження про шнурі Select Basic PE на перших етапах роботи з ним. Тут ми стикаємося з тією приємною несподіванкою, коли якість вмісту бобіни помітно перевершує ту ціну, яку риболов за неї платить. Реальна розривна навантаження, округле перетин, два популярних кольору і універсальна розмотування при нульовій розтяжності і наявності гладкого покриття - основні переваги розглянутої новинки від Селект. Звичайно ж вирішальним плюсом тут також виступає бюджетность шнура при всіх його перерахованих достоїнствах. Select Basic PE має значні перспективи на ринку - ми будемо і надалі відстежувати його якісні показники в міру виїздів на риболовлю.

Салатовий і темно-зелений шнур Select Basic PE доступні в каталозі магазина Рибалка Експерт

Basic-PE