Безкоштовна доставка по Україні до відділення Нової Пошти, Укрпошти неакційних товарів від 3000грн
Україна м.Харків вул. Богдана Хмельницького 14/16
Графік інтернет-магазину
Будні дні: 09:00 – 18:00, Субота: 09:00 – 18:00, Неділя: вихідний
Графік магазину
Будні дні: 09:00 – 18:00, Субота: 09:00 – 18:00, Неділя: вихідний
098 8 2222 83, 095 3 2222 83, 050 0 7329 22
Розпродаж Рибальські товари
Риболовні снасті Монтажі і елементи оснащення Приманки Прикормки та насадки Риболовні інструменти Рибальські аксесуари Зберігання та транспортування
Товари для туризму
Бівак Кухня та посуд Спорядження Ліхтарі Сумки та рюкзаки
Екіпірування Сувенірна продукція Бренди
СПІНІНГ
Вудилища Котушки Шнури та жилки Гачки Оснащення для спінінга Спінінгові приманки Інструменти спінінгіста Спінінгові аксесуари Атрактанти для спінінгової ловлі Підсаки для спінінгової ловлі Транспортування та зберігання Підставки для спінінга
КОРОП
Вудилища Котушки Шнури і жилки Карпові оснастки та монтажі ПВА матеріали Коропові інструменти Маркерні поплавці Підгодовування Коропове харчування Індикатори клювання Транспортування та зберігання Підсаки для коропа Мішки та мати для коропа Підставки для коропових вудилищ Род-поди Намети Меблі
ФІДЕР ПОПЛАВОК ЗИМА КЕМПІНГ ЕКІПІРУВАННЯ

Силікон Megabass - можливості, про які знають одиниці

Силіконові приманки Megabass поза сумнівом ставляться до категорії ексклюзивних приманок, займаючи особливе місце серед величезного числа сучасних брендів, що спеціалізуються на м'яких штучних імітації. Силікон Мегабасс відрізняється кардинально новими рішеннями в області форм приманок і їх матеріалів, що обумовлює його індивідуальну, неповторну гру. Над створенням кожної моделі спільно трудяться кілька розробників, модифікація будь-яких елементів і параметрів приманки проходить комплексне тестування в реальних умовах риболовлі. Завдяки такій ретельній роботі команди Юкі Іто рибалка завжди може купити професійні силіконові приманки для спінінга - продукція Megabass аж ніяк не відноситься до бюджетної, але її властивості і стійкість до зубів хижака окупають себе з лихвою. Більшість сучасних водойм відчувають підвищений пресинг з боку спінінгістів, і двома базовими факторами успіху в даній ситуації є як застосування неординарних методів подачі приманки, так і безпосередньо використання приманок рідкісних форм, що мають неповторну гру і унікальний колірний відтінок. І одними з перших на роль таких приманок виступають представники каталогу силікону Megabass .

Megabass-Super-Spindle-Worm-4


Переваги силіконових принад Megabass

Для виготовлення приманок Megabass використовується фірмовий комбінований матеріал Megabass VIOS - даний силікон поєднує в собі комплекс унікальних властивостей, які і багато в чому сприяють особливим можливостям приманок Megabass. Застосовуванийматеріал стійко тримає задану форму імітації - при будь-яких фізичних впливах приманка повертається до своєї вихідної структурі. Завдяки високій еластичності і двошаровому будовою модельний ряд силікону Megabass володіє високими показниками міцності - частина приманок здатна розтягуватися в два рази від початкової довжини. До рідкісних властивостями приманок Мегабасс також відноситься їх унікальний склад і биоразлагаемость - матеріал розпадається під дією природного середовища в перебігу декількох місяців. Концепція їстівності побудована на особливій структурі матеріалу, що наділяє приманку своєрідними смаковими і ароматичними властивостями.

Крім нетипових форм вироблених приманок, компанія Мегабасс створює особливу еластичність матеріалу, яка досягається поєднанням двох шарів силікону різної щільності. Це дозволяє приманки займати більш стійке положення в товщі води при виконанні інтенсивних елементів анімації. Крім того - дворівнева структура силіконового матеріалу наділяє каталог силікону Megabass особливим ефектом взаємодоповнення відтінків, що надає приманок більш насичений колір.

Принади Мегабасс відрізняються специфічністю форм, що часто ускладнює розуміння їх особливостей навіть у досвідчених рибалок, проте саме в унікальності створюваної гри криється один з ключових плюсів силікону від Юкі Іто. Нижче ми розглянемо особливості основних моделей, що становлять каталог силіконових принад Megabass.

Кращі віброхвости на щуку і судака від Megabass

silicon-megabass-renegade-worm-4-0-col-wakasagi-5sht-up_enl

Віброхвіст Megabass Renegade Worm 4 - одна з основних принад японської компанії, яка, зважаючи на свій типорозміру і невибагливості щодо анімації набула широкого поширення серед рибалок. Спеціально підібрана форма хвостового п'ятака і витягнутий профіль тіла з м'якого еластичного силікону створюють привабливу гру для хижака навіть при рівномірному способі подачі приманки. Лінійка даних виброхвостов представлена перевіреними барв, що мають відмінну адаптацію до перевагам хижаків українських водойм. М'якість приманки і її реалістичний забарвлення зберігаються протягом тривалого часу лову з нею завдяки спеціальному складу фірмового матеріалу Мегабасс. Модель допускає як жорсткий, так і шарнірний тип монтажу, на спинці виброхвоста передбачений паз для жала офсетного гачка.

knife-back-shad

Megabass Knife Back Shad 4 - досить масивний виброхвост, що відрізняється яскраво вираженою роллінговой грою. Поєднання об'ємного тіла і витонченої хвостовій частині в комбінації зі збільшеною п'ятою дає приманки досить оригінальну, інтенсивну гру. Особливістю виброхвоста Knife Back Shad 4 є можливість його самостійного застосування - за рахунок маси самої приманки рибалка може використовувати монтаж без огрузки, лише з використанням офсетного або одинарного гачка. У поєднанні ж з джиг-головкою приманка створює потужні вібрації, через що її раціонально застосовувати для пошуку хижака на значних водних просторах. Типорозмір приманки цілком відповідає перевагам щуки - і якщо ви налаштовані саме на ловлю плямистої хижачки, то перед вами чи не уловистий виброхвост на щуку від Мегабасс.

Megabass-spindle-worm

Megabass Super Spindle Worm можна було б віднести до типових віброхвостом, якщо б не наявність каналу-звуження між хвостовій і головною частиною м'якої приманки, а також присутності в назві слова "worm" - черв'як. Ці особливості відображаються на поведінці приманки - завдяки своїй формі гра Super Spindle Worm відрізняється різноманіттям і інтенсивністю, поєднуючи в собі активність виброхвоста і пластичність хробака. Модель випускається в середніх і великих розмірах, діапазон довжин від 3 до 5 дюймів з лишком перекриває домінуючі переваги щуки і судака - саме для даних хижаків виброхвост Мегабасс підходить найбільше. Дана форма приманки показує досить високі аеродинамічні можливості в процесі закидання, навіть в 5-дюймовому виконанні. Модифікації Super Spindle Worm краще анімувати як пасивну приманку з використанням серій дрібних тремтіння під час перебування виброхвоста в товщі води. Мегабасс Спіндл Ворм успішно проявляє себе як на шарнірному, так і на жорсткому монтажі. Це ефективна приманка для того, щоб переламати стереотип і викликати інтерес хижака з запресованого водойми, так як Megabass Spindle Worm має видатну реалістичністю і оригінальністю свого руху в воді.

Силікон для відвідного повідця - складаючи Megabass S & G Spectr 3,5 і Jamilla 3,75

silicon-megabass-s-g-spectr-3-5-col-scuppernong-5sht-up0c_enl

S & G Spectr 3,5 - приманка, яка через свою форми дуже доречна для відвідного повідця - по суті це складаючи з ребристою поверхнею тіла, реалістичність форми якого підкреслюють ефектні очі. Але головна відмінність від більшості подібних приманок полягає в наявності дископодібного елемента, закріпленого на приманки поперек її тіла в області голови. Megabass S & G Spectr 3,5 має середні розміри і оптимальну форму тіла - якщо ви бажаєте вибрати універсальну приманку для спінінга, ми рекомендуємо цю модель в числі пріоритетних з огляду на її індивідуальної, неповторної гри. Можливості її застосування не обмежуються відвідним повідцем - складаючи від Мегабасс проявить себе і при лові на дроп-шот, і при оснащенні Каролінського оснастки, і при базовому шарнірному монтажі. Наявність течії є чинником, що підсилює привабливість гри даної приманки при затяжних паузах. За допомогою Megabass S & G Spectr 3,5 можна успішно спокусити класичних хижаків при їх мінімальної активності - окуня, щуку, судака.

silicon-megabass-jamilla-3-75-col-nc-moroko-5sht-uph3_enl

Складаючи Megabass Jamilla 3,75 також відноситься до приманок широкого спектру застосування - його натуральна форма тіла, розміри і комплекс забарвлень сприяють ловлі більшості наших хижаків. Приманка характеризується виділеними плавниками - хвостовим, анальним і спинним. Їх функція полягає в наданні приманки додаткового обсягу, що сприяє створенню більш плавною і природною манери її переміщення. Відмінні польотні якості і довговічність матеріалу є додатковими плюсами приманки Megabass Jamilla 3,75.

Силіконові раки і креветки на щуку і судака від Мегабасс

silicon-megabass-pataliro-3-5-col-lime-chart

Імітація ракоподібних Megabass Pataliro 3,5 вельми неординарна за формою тіла з огляду на поєднання в собі особливостей великої личинки комахи і ракоподібних. Витягнуте тіло приманки з короткими ніжками вельми оригінально поєднується з тонкими плоскими клешнями - пропорції всіх частин тіла даної імітації підібрані таким чином, що при самому незначному русі вершинки ракоподібні робить помітні переміщення по донному рельєфу. Даний варіант приманки ми рекомендуємо використовувати в водоймах зі спокійною водою, коли необхідно отримати максимум рухів приманки в межах локального відстані. Об'єктом лову на Megabass Pataliro 3,5 виступає судак, великий окунь і берегова щука.

silicon-megabass-nojikomi-it-shrimp-5-0-col-cinnamon-purple-flake-6sht-up_enl

Силікон Megabass Honjikomi It-Shrimp 5 - дуже точна імітація різновиди великої креветки з об'ємним панциром. Модифікація має тонкі витягнуті клешні з малими щупальцями на кінці, кожна деталь даної приманки досить точно передає обриси натуральної креветки. Анімація Honjikomi It-Shrimp 5 як правило зводиться до серії коротких імпульсивних переміщень з паузами середньої тривалості, спосіб монтажу - переважно шарнірний. На спинці ракоподібних дуже вдало розташований паз для фіксації жала оффсетніка, що виключає зачепи приманки про донні перешкоди. Дана імітація стане чудовим варіантом пасивної приманки для лову крупного судака, щуки і навіть сома.

211867797

Приманка Megabass Honjikomi Bottle Shrimp 5 також відноситься до прототипам креветки, проте на відміну від попередньої моделі має набагато більш витягнуте тіло і масивні клешні. Це також суто донна приманка, орієнтована на ловлю млявого хижака з використанням пасивних способів анімації. Обтічна форма тіла робить дану версію ракоподібних найбільш придатною для лову на річковому перебігу. Чудові колірні варіації даної приманки дають їй значний потенціал в лові трофейного судака, реалістичні руху Honjikomi Bottle Shrimp 5 також залучають щуку і окуня-горбача.

silicon-megabass-dong-path-3-5-col-blue-gill-6sht-up_enl

Силікон Megabass Dong Path 3,5 - імітація-симбіоз середніх розмірів, що поєднує особливості кальмара і ракоподібних. Унікальність приманки полягає в її формі - сплюснуте тіло і монолітні несегментовані клешні, що утворюють хвіст Dong Path 3,5, сприяють тривалішому зависання приманки в водної товщі з утворенням залишкових коливань. Насичена ребристість поверхні тіла даної варіації раку Мегабасс і його бічні ніжки створюють додатковий вплив на хижака, що знаходиться в укритті. За допомогою Megabass Dong Path 3,5 можна ефективно полювати на судака, щуку і великого окуня, його близькість до природного поведінки кормових об'єктів хижака і оригінальна форма дасть велику перевагу на часто відвідуваних водоймах.

silicon-megabass-bumpee-hog-4-5-col-avocado-purple-core-3sht-up_enl

Версія ракоподібних Megabass Bumpee Hog 4,5 вельми оригінальним чином поєднує в собі пасивну і активну складову гри приманок. Довге веретеноподібне тіло раку наділене двома парами ніжок і клешнями класичної форми, однак замість звичних вусів до даної моделі розробники додали тонкий витягнутий твістерний хвіст, який і задає основний калорій вібрацій приманки. Гра твистера в даному випадку служить привертає для риби фактором, тоді як реалістичний образ Bumpee Hog 4,5 безпосередньо спонукає хижака до атаки. Якщо ви бажаєте купити уловисту приманку на щуку і сома в нестандартної конфігурації - Бампі Хог 4,5 здатний реалізувати ваші завдання найкращим чином.

212739534

Каталог м'яких приманок Мегабасс - воістину шедеврален в плані ідей своїх форм, кольорів і властивостей застосовуваного матеріалу. Наявність в арсеналі рибалки даних приманок абсолютно не зробить чуда, але в умілих руках дасть вагомі переваги в тих місцях, де хижакові запропонували якщо не все, то принаймні багато. Це професійні приманки для полювання на трофейну рибу - силіконові приманки Megabass дають реалістичний характер гри і передачі кольору, дозволяючи отримувати більшу кількість клювань великої і обережної риби. Ціни на приманки Мегабасс вище ніж у більшості інших TM, однак і матеріал приманок Юкі Іто міцніше і довговічніше найближчих аналогів в кілька разів. Крім того, для покупців магазину Рибалка Експерт діє дисконтна програма , що дозволяє отримати найвигідніші ціни на силікон Мегабасс і інші товари з нашого асортименту.

213302088