Безкоштовна доставка по Україні до відділення Нової Пошти, Укрпошти неакційних товарів від 3000грн
Україна м.Харків вул. Богдана Хмельницького 14/16
Графік інтернет-магазину
Будні дні: 09:00 – 18:00, Субота: 09:00 – 18:00, Неділя: вихідний
Графік магазину
Будні дні: 09:00 – 18:00, Субота: 09:00 – 18:00, Неділя: вихідний
098 8 2222 83, 095 3 2222 83, 050 0 7329 22
Розпродаж Рибальські товари
Риболовні снасті Монтажі і елементи оснащення Приманки Прикормки та насадки Риболовні інструменти Рибальські аксесуари Зберігання та транспортування
Товари для туризму
Бівак Кухня та посуд Спорядження Ліхтарі Сумки та рюкзаки
Екіпірування Сувенірна продукція Бренди
СПІНІНГ
Вудилища Котушки Шнури та жилки Гачки Оснащення для спінінга Спінінгові приманки Інструменти спінінгіста Спінінгові аксесуари Атрактанти для спінінгової ловлі Підсаки для спінінгової ловлі Транспортування та зберігання Підставки для спінінга
КОРОП
Вудилища Котушки Шнури і жилки Карпові оснастки та монтажі ПВА матеріали Коропові інструменти Маркерні поплавці Підгодовування Коропове харчування Індикатори клювання Транспортування та зберігання Підсаки для коропа Мішки та мати для коропа Підставки для коропових вудилищ Род-поди Намети Меблі
ФІДЕР ПОПЛАВОК ЗИМА КЕМПІНГ ЕКІПІРУВАННЯ

Топ-10 спінінгів для твичинга щуки - від бюджету до еліт сегмента

Домінуючим напрямом в лові плямистої хижачки протягом більшої частини сезону була і залишається твічінговая анімація приманок. З огляду на безперервного зростання і розвитку сегмента рибальських снастей питань до вибору підходящого вудилища спінінга під ці завдання у рибалок з роками не зменшується. Сьогодні ми пропонуємо вам ознайомитися з оглядом найбільш ефективних спінінгів під ривковие проводки воблеров, що володіють, на нашу думку, кращими можливостями в тій чи іншій ціновій категорії.

Spinning


Спінінг Goss Caiman 2,13 м 5-15 грам - це вудилище відкриває даний огляд неспроста: незважаючи на приналежність до бюджетного сегменту, наші тести показали досить високі технічні можливості цієї новинки вудилищ спінінгів від Goss. Грамотна фурнітура при її раціональному розміщенню, Кидкова і чутливий бланк, практичний лайтовий тест - все це дає рибалці відмінні можливості в твичинге легких і середніх воблерів за дуже скромну вартість для даних характеристик. Ми рекомендуємо цей спінінг практичним рибалкам, які бажають отримати максимальні робочі якості при мінімальних вкладеннях в снасть.

Spinning_GOSS_Caiman_enl

Спінінг Favorite Laguna 16 LGS662M - оновлений авангард економ класу вудилищ Favorite відрізняється відмінним балансуванням при можливості працювати в великому ваговому діапазоні приманок. Зручна довжина бланка при надзвичайно ергономічній ручці, підвищений прочностной резерв, необхідний рівень відчуття дотику і стильний синій дизайн стійко закріплюють дану модель в рейтингу найбільш популярних недорогих спінінгів для твичинга. Купити Favorite Laguna 16 LGS662M доречно при потребі в силовому ресурсі снасті і застосуванні рибалкою воблерів з широким розкидом маси тіла.

Spinning_Favorite_Laguna_16_1bq_enl

Спінінг Major Craft Basspara BPS-662ML - легендарна модель, створена японською фірмою спеціально під ривковие проводки. Можливості спінінга включають відмінну Кидкова і великий прочностной резерв. Модель оснащена Fuji фурнітурою, її якісна балансування і надійність перевірена на практиці безліччю рибалок. Модифікація Major Craft Basspara BPS-662ML відмінно впорається із завданнями лову хижака в умовах необхідності форсованого виведення, її лайтовий тест найбільш доречний при лові щуки на невеликих глибинах малими і середніми воблерами.

Major-Craft_Basspara_Spinning2s_enl

Спінінг Favorite Neo Breeze 762M - це універсальна модель з довгою 2,3 м, проте її ефективний лад і відмінний загальний баланс дозволяють чудово анімувати упористее версії воблерів. Якісна японська фурнітура у вигляді антіперехлестних кілець і надійного катушкодержателя доповнена зручною корковою рукояткою - властивості спінінга дозволяють створювати і підтримувати необхідний ритм проводки протягом тривалої риболовлі. Завдяки довгому бланку спінінг Favorite Neo Breeze 762M зручний при необхідності обвода різних перешкод в процесі проводки і виведення, це відмінна модель для лову щуки на середні і важкі мінно.

Spinning_Favorite_Neo-Breeze4f_enl


Спінінг Pontoon 21 Chaser 662MMHF - спінінг з класичної Бассовом довгою, "Чейсер" здатний здивувати навіть бувалого рибалки своїми характеристиками міцності резервом. Це чудовий варіант спінінга з середньої цінової категорії для тих рибалок, хто хоче вибрати вудилище спінінга для важких воблеров. Дана модель має надзвичайно широким тестом, що дозволяє застосовувати практично всі відомі воблери на щуку в розмірі 100-130 мм. Сучасні комплектуючі від Fuji, чутливий бланк і зручна рукоять дозволили даному спінінгу в короткі терміни стати помітним серед численного ряду спінінгів для хеві твічіннга.

Spinning_Pontoon-21_Chaser_enl


Спінінг Sportex Black Arrow 2,10 м з тестом 5-14 грам - унікальне вудлище в своєму роді. Своєрідний лад спінінга дозволяє здійснювати далекі кидки принад при досить помірною довжині бланка, модель оснащена високо якісною фурнітурою від Fuji, яка виключає проблеми при роботі з самими м'якими шнурами. Завдяки властивостям даного вудилища рибалка може якісно анімувати легкі і середньотяжкі воблери при наявності колосального силового ресурсу бланка, що дозволяє протистояти трофейної хижачці.

Sportex-Black-Arrow

Спінінг Major Craft Dodger DGS-702ML - цей витончений спінінг стоїть осібно в середовищі вудилищ среднеценовой лінійки Major Craft. Рівень його чутливості і співвідношення маси бланка до силових можливостей вудилища дозволяє "Доджер" успішно конкурувати з більш дорогими моделями, що мають аналогічні параметри. Анатомічна рукоять і зразковий баланс роблять дане вудилище спінінга надзвичайно зручним для ривкових методів подачі приманки. Ми рекомендуємо Dodger DGS-702ML тим рибалкам, які хочуть купити чутливий і легкий спінінг для твичинга.

Major-Craft_Dodger-Spinning_enl


Спінінг St. Croix Avid AVS66MLF2 - класика жанру твічінговой риболовлі, яка є в арсеналі більшості шанувальників лову на Волер-мінно. Цей спінінг об'єднує надійність і функціональність, практичні характеристики дозволяють "Авід" залишатися в числі популярних моделей на протязі тривалого часу. Спінінг St. Croix Avid AVS66MLF2 має відмінну балансування, його тестові можливості охоплюють основні лайтовие воблери, популярні при лові щуки. Модифікація відмінно підійде для тих випадків, коли необхідно потужне вудилище, здатне надавати якісну гру невеликим приманок.

descr_img156


Спінінг St. Croix Legend Elite LES66MF2 - в цій версії "Легенди" найбільш повно поєднується чутливість, потужність і легкість, що виступають ключовими критеріями якісного спінінга для твичинга. Версія даного американського спінінга дозволяє якісно анімувати практично весь модельний ряд воблерів на щуку в діапазоні 80 - 130 мм, зберігаючи високий рівень якості закидання і чутливості для кожної групи воблерів. Тим рибалкам, які бажають купити спінінг для твичинга з великим потенціалом потужності при збереженні еталонного балансу - ми сміливо рекомендуємо звернути увагу на вибір даної версії Легенд Еліт.

legend-eliteam_enl


Спінінг St.Croix 16 'Legend Elite ES70MF2 - один з найбільш прогресивних зразків спінінга для роботи з ривковимі техніками анімації воблеров. Застосування графіту вищого класу модульности при фірмової концепції будови бланка, комплектація антіперехлестной TORZITE фурнітурою, спеціальна пробкова рукоять, колосальна потужність і чутливість, що дозволяє розрізняти найакуратніші клювання хижака - далеко не повний перелік переваг спінінга з провідною лінійки каталогу вудилищ St.Croix. Якщо ваше намір - вибрати кращий спінінг для твичинга, що володіє максимумом сучасних можливостей - перед вами, поза сумнівом, саме така модель.

ST-CROIX-16-Legend-Elite


При необхідності індивідуального підбору вудлища ви можете перейти в каталог спінінгів нашого інтернет магазину. Детальні описи, а також консультації наших фахівців, допоможуть вам вибрати опцію спінінга для вирішення поставлених завдань в самих різних умовах лову щуки на воблери.

Підкреслимо той факт, що дані спінінги багато в чому зберегли свою актуальність і в 2020 році завдяки якісним вихідних показників і грунтовного підходу розробників до поставновка завдань, які вирішують конкретні моделі вудилищ, що розглядаються в даній статті.