Безкоштовна доставка по Україні до відділення Нової Пошти, Укрпошти неакційних товарів від 3000грн
Україна м.Харків вул. Богдана Хмельницького 14/16
Графік інтернет-магазину
Будні дні: 09:00 – 18:00, Субота: 09:00 – 18:00, Неділя: вихідний
Графік магазину
Будні дні: 09:00 – 18:00, Субота: 09:00 – 18:00, Неділя: вихідний
098 8 2222 83, 095 3 2222 83, 050 0 7329 22
Розпродаж Рибальські товари
Риболовні снасті Монтажі і елементи оснащення Приманки Прикормки та насадки Риболовні інструменти Рибальські аксесуари Зберігання та транспортування
Товари для туризму
Бівак Кухня та посуд Спорядження Ліхтарі Сумки та рюкзаки
Екіпірування Сувенірна продукція Бренди
СПІНІНГ
Вудилища Котушки Шнури та жилки Гачки Оснащення для спінінга Спінінгові приманки Інструменти спінінгіста Спінінгові аксесуари Атрактанти для спінінгової ловлі Підсаки для спінінгової ловлі Транспортування та зберігання Підставки для спінінга
КОРОП
Вудилища Котушки Шнури і жилки Карпові оснастки та монтажі ПВА матеріали Коропові інструменти Маркерні поплавці Підгодовування Коропове харчування Індикатори клювання Транспортування та зберігання Підсаки для коропа Мішки та мати для коропа Підставки для коропових вудилищ Род-поди Намети Меблі
ФІДЕР ПОПЛАВОК ЗИМА КЕМПІНГ ЕКІПІРУВАННЯ

ТОП 5 кращих підгодовувань Траперо (Traper)

Кожна з підгодовувань Traper неповторна, має свою унікальну рецептуру і гідна уваги рибалки. Розглянемо прикормки, якими регулярно цікавляться рядові рибалки і професіонали.

Прикормка Traper серії Popular: доступне різноманітність

Prikormka_Traper_Popular_Series_1_enlTraper Popular - бюджетна серія, що включає продукти лову в різних умовах різних видів риб.

Суміш Traper Короп (Karp) володіє стійким полуничним ароматом, має велику фракцію, як і Траперо Big Короп .

Прикорм Лящ (Leszcz) підійде для лову в річці і стоячій воді, має складний комбінований аромат.

Анісовий запах прикорму Traper Popular Плотва (Płoć) працює не тільки на цей вид риби, а й на інших мешканців водойм.

Універсальна підгодовування Річка (Rzeka) розрахована для риболовлі на водоймах з течією, підійде для будь-якого виду риби.

Feeder Traper Popular - фидерная підгодовування - один з найпопулярніших і широко визнаних товарів фірми. Це помірно липка суміш, що володіє приємним солодкуватим запахом.

Прикормка Універсальна (Uniwersalna) має карамельний аромат і частки середнього розміру. Допускається її використання для всіх видів лову в будь-яких водоймах.


Суміші Traper серія Secret - секрет успішної риболовлі

Prikormka_Traper_Sekret_Series_enlПідгодовування Traper серії Secret розроблені для умов риболовлі, коли велике значення має не тільки склад суміші, а й її колір.

У серії Secret є підгодовування таких кольорів: чорний, жовтий, червоний, зелений. Також вони розділені по видам риб, на яких орієнтовані: лящ, короп, карась, лин, плотва. Відрізняються фракції, так наприклад Carp Secret, як і безліч інших підгодовувань для коропа, - крупнофракціонная суміш.

Prikormka_Traper_Karpiowate_5_2827136_enlПрикормка Траперо Karpiowate

Підгодовування Traper серії Karpiowate мають прийнятну ціну і орієнтовані на залучення коропа, лина, карася, ляща та інших риб, поширених в наших водоймах.

Суміш Karpiowate Still Water (wody stoiące) створена для лову в ставках, водосховищах, озерах. Запах прикорму солодкий, карамельний, клейкість помірна. Дана суміш може використовуватися в якості складової багатокомпонентної прикормки для товстолобика.

Traper Karpiowate Running Water (wody biezące) має більшу клейкістю, в порівнянні з попереднім товаром. Прикормка ідеально підходить для риболовлі на річках.

Traper Gold - професійні підгодовування, доступні для широкого кола

Traper_Gold_Series_1kg_enlПідгодовування Traper Gold створені для спортивної та професійної лову. Лінійка включає суміші для залучення певних видів риб: лящ - Traper Expert Gold, плотва - Magic, лящ і плітка - Competition, Active. Прикормка Explosive створює хмару каламуті у воді, тому підходить для лову риби що мешкає і живиться в середніх шарах водоймах.

Для лову великих мешканців наших водойм підійде суміш Select.

При риболовлі в стоячій воді вибирайте Concours, Grand Prix також підійде для слабкої течії.

Champion - найбільш універсальна суміш підходяща для лову всіх видів риб на різних водоймах.

Ловіть трофеї з підгодовуванням Траперо Гігант

Prikormka_Traper_Giant_Series_enlГоловний секрет суміші з Giant полягає в тому, що вона містить безліч великих частинок і приваблює великих особин, здатних заковтнути складові.

У лінійці Giant представлені суміші для стоячої води і річок. Виділено продукти для коропа - Super Carp, і для ляща - Super Bream. Інші суміші більш універсальні і підійдуть для використання в якості прикормки для карася, плотви, густери, краснопірка, коропа, ляща та інших видів риби.

Скориставшись один раз продуктом бренду, кожен рибалка залишає тільки найкращі відгуки про прикормках Traper і рекомендує їх своїм друзям. Це не дивно адже вони прості у використанні і дієві. Практично всі підгодовування можна змішувати з іншими, використовувати з аттрактантами і ароматизаторами, що дозволяє рибалці експериментувати і створювати власні неповторні суміші.

Вирішивши купити підгодовування Траперо, звертайтеся в магазин «Рибалка-Експерт». У нас ви гарантовано отримаєте високоякісний продукт за прийнятною ціною і при необхідності отримаєте грамотну консультацію нашого менеджера.


Рибалка-Експерт рекомендує статті:

Секрети прикормки для коропа взимку

Підгодовування Traper: види і особливості

Останній лід - правильна підгодовування для плотви і карася