Безкоштовна доставка по Україні до відділення Нової Пошти, Укрпошти неакційних товарів від 3000грн
Україна м.Харків вул. Богдана Хмельницького 14/16
Графік інтернет-магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Неділя: вихідний
Графік магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Неділя: вихідний
098 8 2222 83, 095 3 2222 83, 050 0 7329 22
Розпродаж Рибальські товари
Риболовні снасті Монтажі і елементи оснащення Приманки Прикормки та насадки Риболовні інструменти Рибальські аксесуари Зберігання та транспортування
Товари для туризму
Бівак Кухня та посуд Спорядження Ліхтарі Сумки та рюкзаки
Екіпірування Сувенірна продукція Бренди
СПІНІНГ
Вудилища Котушки Шнури та жилки Гачки Оснащення для спінінга Спінінгові приманки Інструменти спінінгіста Спінінгові аксесуари Атрактанти для спінінгової ловлі Підсаки для спінінгової ловлі Транспортування та зберігання Підставки для спінінга
КОРОП
Вудилища Котушки Шнури і жилки Карпові оснастки та монтажі ПВА матеріали Коропові інструменти Маркерні поплавці Підгодовування Коропове харчування Індикатори клювання Транспортування та зберігання Підсаки для коропа Мішки та мати для коропа Підставки для коропових вудилищ Род-поди Намети Меблі
ФІДЕР ПОПЛАВОК ЗИМА КЕМПІНГ ЕКІПІРУВАННЯ

Види зимових вудилищ від ТМ Salmo

Асортимент зимових вудилищ Salmo настільки широкий і різноманітний, що його з лишком вистачить заповнити полиці рибальського магазину і при цьому задовольнити всі можливі запити покупців. Крім того, ціна зимових вудок ТМ Salmo дозволяє купувати їх людям з різними фінансовими можливостями. При цьому якість продуктів компанії залишається незмінно хорошим.

Класифікація вудок для зимової риболовлі по конструкції і призначенню

Зимові удильники відрізняються один від одного за будовою, виділяють:

  • класичні вудки;
  • «Балалайки»;
  • блеснільнікі.

Класичний удільнік (або вудка в скандинавському стилі) - універсальна снасть, що складається з рукоятки і стаціонарної котушки. Шестік такої вудки має тюльпан. Може оснащуватися ніжками для установки на лід. В основному, застосовується для лову на поплавець або легкі блешні, балансири. У Salmo класичні вудки представлені серіями: Fin, Ice Leader.

У «балалайці» котушка розміщена в рукояті вудки. Така снасть найкоротша і легка з усіх представлених. Переважно застосовується для лову на кивок і блешню, оскільки добре лежить в руці. Оснащена підставкою «балалайка» може застосовуватися для поплавковою лову. Серед вудилищ ТМ Salmo «балалайки» представлені лінійками: Easy Drag Ice, Handy Ice Rod, Precise Drag, Sport.

Блеснільнік - найбільша категорія вудилищ. Включає в себе всі удильники призначені для лову хижаків на блешні і балансири. Ці вудлища найдовші і міцні, як правило, телескопічні, оснащені кількома кільцями для волосіні (шнура). Може бути присутнім стаціонарна котушка, але часто практичніше купити її окремо виходячи з умов лову, тому блеснільнікі Salmo продаються без неї. Виходячи з ваги приманки і очікуваного улову, способу лову (стоячи або сидячи) продумані і безліч різноманітних вудлищ для блешень і балансирів. У Салмо вони представлені моделями: Ice Sudak, Ice Jig, Ice Pro Telerod, Ice Telerod, Ice Travel, Pro, Team Salmo.

зимние удилища salmo

Коротка характеристика серій зимових вудилищ і вудок Salmo

Класична «балалайка» в пінопластовому корпусі - Salmo Handy Ice Rod. У котушці використані лавсанові шайби для плавного гальмування. В отвір для волосіні є кембрік, що попереджає перетирання волосіні. Довжина виробу - 24,3 см.

Схожа на попередню модель Precise Drag, в якій використовується силіконова змазка. Корпус - морозостійкий пластик. Довжина вудки - 24,6 см.

Easy Drag Ice мають довжину 25 см. Оснащені двома змінними шестику різної твердості. Корпус - пластиковий, морозостійкий.

Серія Sport виконана в пінопластовому корпусі. Є контейнер під шпулю, що попереджає підклинювання при перепаді температур. Модель завдовжки 24,3 см укомплектована ні для установки на льоду.

Класичне вудлище Salmo Fin має коркову рукоять, а Salmo Ice Leader - неопренову рукоять і стеклопластіковий шестик. Обидва варіанти представлені у версіях з різною жорсткістю і довжиною шестику.

У серіях Jig, Ice Pro Telerod, Ice Travel і Pro представлені полегшені вудилища для лову на легкі блешні і балансири.

Лінійки Salmo: Ice Sudak, Ice Telerod і Team включають найбільш міцні і довгі телескопічні вудилища. Підходять для зимового лову трофейної риби. Крім цього можуть застосовуватися для зимової фідерної ловлі. Збираючись на риболовлю за особливо великими особинами, прочитайте нашу статтю про підгодовування для коропа взимку .

Купити зимову вудку від Salmо і інших виробників можна в магазині «Рибалка-Експерт». Крім цього у нас представлений широкий асортимент снастей для лову риби в будь-який час року.



Рибалка-Експерт рекомендує статті:

Як правильно вибрати костюм для зимової риболовлі

Останній лід - правильна підгодовування для плотви і карася

Ловля весняного окуня: відповідні воблери ZipBaits