Безкоштовна доставка по Україні до відділення Нової Пошти, Укрпошти неакційних товарів від 3000грн
Україна м.Харків вул. Богдана Хмельницького 14/16
Графік інтернет-магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Нд - до 16:00
Графік магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Нд - до 16:00
098 8 2222 83, 095 3 2222 83, 050 0 7329 22
Розпродаж Рибальські товари
Риболовні снасті Монтажі і елементи оснащення Приманки Прикормки та насадки Риболовні інструменти Рибальські аксесуари Зберігання та транспортування
Товари для туризму
Бівак Кухня та посуд Спорядження Ліхтарі Сумки та рюкзаки
Екіпірування Сувенірна продукція Бренди
СПІНІНГ
Вудилища Котушки Шнури та жилки Гачки Оснащення для спінінга Спінінгові приманки Інструменти спінінгіста Спінінгові аксесуари Атрактанти для спінінгової ловлі Підсаки для спінінгової ловлі Транспортування та зберігання Підставки для спінінга
КОРОП
Вудилища Котушки Шнури і жилки Карпові оснастки та монтажі ПВА матеріали Коропові інструменти Маркерні поплавці Підгодовування Коропове харчування Індикатори клювання Транспортування та зберігання Підсаки для коропа Мішки та мати для коропа Підставки для коропових вудилищ Род-поди Намети Меблі
ФІДЕР ПОПЛАВОК ЗИМА КЕМПІНГ ЕКІПІРУВАННЯ

Воблери Strike Pro - огляд найпопулярніших моделей

воблери Strike Pro давно полюбилися українським спінінгістам і зайняли почесні місця серед самих уловистих приманок. Фірма має вражаючу лінійку моделей, різноманітних кольорів, розмірів, регулярно розробляє і випускає новинки. Незважаючи на якість, уловістость і прийнятну ціну всіх товарів Strike Pro, кожен рибалка має своїх улюбленців, які завжди при ньому під час лову. Звичайно, ми не в змозі заглянути в ящик кожного рибалки, але виходячи з власного досвіду і відгуків наших клієнтів, можемо порекомендувати вам популярні в Україні моделі воблерів Strike Pro.

Strike Pro Minnow - поєднання уловістость і класичної форми воблерів

Strike Pro Minnow - класична серія воблерів, що користується найбільшою популярністю у спінінгістів. Серед усього списку, напевно, варто виділити модель Arc Minnow 105. Даний воблер представлений в двох в версіях плаваючий (F) і нейтральний (SP), його розмір - 105 мм. Заглиблення приманки - 0,6-1,2м, що дозволяє виманити рибу, яка зачаїлася в середніх шарах неглибокого водойми (до 3 м) або у його дна. Приманка працює при рівномірній проводці - розгойдуючись, він здатний спокусити щуку в період її зниженою осінньої активності. При лові твічінгом, воблер хаотично рухається в різні боки, нагадуючи поранену рибку, як правило, в період паузи і настає удар щуки. Крім описаного розміру є більший - 12 см, і два трохи менше: 9 і 7,5 см.

Класичною формою Міно володіє і інший, добре зарекомендував себе поверхневий воблер - Top Water Minnow 70. Довжина моделі становить 70 мм, вона приваблива для щук ранньою весною, а також влітку для окуня. Як у попереднього варіанту у цього є еще3 розміру приманки: 90, 110 і 130 мм. Особливістю даних моделей є лопатка, гармонійно продовжує тіло приманки і забезпечена відразу двома зачепами. Горизонт проводки воблера змінюється від того за який з зачепів ви його пристебнете, і може варіюватися від 0,1 до 0,7 м, в залежності від ваги та розміру приманки.

Серія Strike Pro Inquisitor - одне з кращих досягнень 2014 року

STRIKE PRO INQUISITOR описание

Відносно нова серія швидко підкорила ринок і заслужила безліч захоплених відгуків. Представлена вона всього 2 приманками з нейтральною плавучістю, довжиною 80 і 110 мм. воблер Strike Pro Inquisitor 110 SP оснащений 3 гачками та спеціальною магнітною системою для далекого закидання: в тілі приманки ближче до голови розташований магнітик, до якого «прилипають» кульки, але в момент закидання вони відриваються, перекочуються в хвіст приманки, що збільшує дальність і точність закидання. При підмотці кульки повертаються назад і фіксуються магнітом, що сприяє не галасливої проводці приманки. Модель ефективна при полюванні за щукою, судаком і трофейним окунем. Ідеально підходить для лову твічінгом

Популярні Crank Baits від Strike Pro

Wigglin Oscar 50SP володіє нейтральною плавучістю і заглиблюється на 0,5-1м. Твічінг, stop and go, рівномірна проводка з ривками і без - будь-який спосіб лову підійде для цього воблера. Такий НЕ вередливість сприяють конструкція, форма приманки і лопаті. Крім того при зіткненні з перешкодою воблер обходить його і мінімізує, таким чином, втрати від зачепів. Описані властивості надають затребуваності приманки як серед новачків, так і у професіоналів. Воблер працює на щуку, окуня, жереха, судака, голавля.

Розглядаючи аналоги Wigglin Oscar 50SP для поверхневої лову в зарослих водоймах не можна пропустити модель Wigglin Oscar 40. Максимальне заглиблення плаваючого воблера 7 см, його довжина - 40 мм. Всі інші характеристики збігаються з попередньою моделлю, що дозволяє розглядати його як раціональне рішення для поверхневої лову на річках і озерах.

Поппер Strike Pro

Серед популярних в Україні воблерів на щуку гідне місце займає Gobi Popper 65. Модель відмінно працює при ривковой проводці, створюючи характерні булькання і залишаючи за собою бульбашки. Крім щуки привертає окуня і жереха.

Описані моделі - це далеко не повний список воблерів Strike Pro, які заслуговують на вашу увагу, всі інші моделі з їх докладними описами можна подивитися в каталозі воблерів магазину «Рибалка-Експерт». Крім цього, у нас є снасті для будь-якого виду лову і всіх сезонів, широко представлені коливаються блешня і докладна інформація про них.



Рибалка-Експерт рекомендує статті:

10 кращих приманок для лову окуня і щуки

Особливості блешень на щуку

10 приманок Kosadaka на хижака