Безкоштовна доставка по Україні до відділення Нової Пошти, Укрпошти неакційних товарів від 3000грн
Україна м.Харків вул. Богдана Хмельницького 14/16
Графік інтернет-магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Нд - до 16:00
Графік магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Нд - до 16:00
098 8 2222 83, 095 3 2222 83, 050 0 7329 22
Розпродаж Рибальські товари
Риболовні снасті Монтажі і елементи оснащення Приманки Прикормки та насадки Риболовні інструменти Рибальські аксесуари Зберігання та транспортування
Товари для туризму
Бівак Кухня та посуд Спорядження Ліхтарі Сумки та рюкзаки
Екіпірування Сувенірна продукція Бренди
СПІНІНГ
Вудилища Котушки Шнури та жилки Гачки Оснащення для спінінга Спінінгові приманки Інструменти спінінгіста Спінінгові аксесуари Атрактанти для спінінгової ловлі Підсаки для спінінгової ловлі Транспортування та зберігання Підставки для спінінга
КОРОП
Вудилища Котушки Шнури і жилки Карпові оснастки та монтажі ПВА матеріали Коропові інструменти Маркерні поплавці Підгодовування Коропове харчування Індикатори клювання Транспортування та зберігання Підсаки для коропа Мішки та мати для коропа Підставки для коропових вудилищ Род-поди Намети Меблі
ФІДЕР ПОПЛАВОК ЗИМА КЕМПІНГ ЕКІПІРУВАННЯ

Зернові суміші Траперо: як приготувати річну підгодовування на коропа

Спіймати гідного коропа взагалі без підгодовування можна тільки лише при сильному везіння. Рибалки-карпятники насичують ділянку водойми, обраний для рибного лову, частками живильної прикормки, що містять подманивают рибу речовини-атрактанти. Багато рибалок самі готують підгодовувальні суміші, підбираючи компоненти за власним риболовного досвіду. Інші вважають за краще купувати готову прикормку для коропа; такі підгодовувальні суміші мають складний склад і збалансовані за всіма необхідними рибі інгредієнтів.

Прикормка Traper: якісні суміші за доступними цінами

Заснована в 1993 році, польська компанія Traper випускає якісні підгодовувальні суміші, добавки, наживки і ароматизатори для всіх видів рибної ловлі. Підгодовування Traper виготовляються на сучасному обладнанні за особливими рецептами, розробленим в тісній співпраці з іхтіологами і багаторазово перевіреним рибалками по всьому світу. Відмінне співвідношення якості і ціни, гігантський асортимент для всіляких умов лову, можливість самому створити ідеальний рецепт з якісних компонентів - підгодовування Траперо любить і риба, і рибалка.

Prikormka_Traper_Special_Series_2.5kg_enl

Зернові прикормки для риби фірми Траперо

Недорогі базові зернові суміші для риби серії Karpiowate підходять як для самостійної лову, так і для виготовлення цільових складів. У серії є базова суміш для лову як в стоячій воді (Karpiowate wody stoiące), так і для водойм з течією (Karpiowate wody biezące). Шляхом внесення певних добавок, які також випускає компанія Траперо, можна виготовити власну суміш для лову конкретних риб. Так додаванням горіхової муки, роздробленої кукурудзи або кукурудзяного макухи, печива або арахісу можна зробити суміш привабливою для коропових риб. Купити зернові суміші для риболовлі фірми Traper ви можете в магазині «Рибалка-Експерт»: відмінна якість за невисокою ціною!

Готова підгодовування для коропа Traper

Цільові суміші, спеціально розроблені для лову конкретного виду риб, фірма Траперо випускає в декількох серіях. Купити підгодовування для коропа фірми Traper популярних серій Traper, Special, Feeder, Gold і інших ви можете з каталогу магазину «Рибалка-Експерт»; наші фахівці дадуть відповідь на виниклі питання і порадять готову суміш для вашої риболовлі.

Прикормка для коропа серії Traper

У найпопулярнішою серії Traper для коропового лову підходять суміш Karp, Karp-Lin-Karaś, а також універсальна підкормка Uniwersalna, яка після внесення необхідних добавок підходить для лову коропа як в спокійній воді, так і при швидкій течії.

Prikormka_Traper_Sekret_Serieslu_enl

Прикормка для коропа серії Sekret

Суміші серії Sekret розроблені фірмою Traper в різних колірних рішеннях і підходять для певних умов риболовлі: темні кольори під час лову в холодній прозорій воді не злякають обережну рибу, а цікаву рибу в каламутній теплій воді привернуть яскраві підгодовування. Спеціально для лову ставкового коропа в цій серії є підгодовування Traper Karp Sekret: фруктовий запах, жовтий або червоний колір - ця зернова суміш не залишить байдужою жодну рибу.

Прикормка для коропа серії Special

Посиленим ефектом володіють підгодовувальні суміші серії Special. Підгодовування Karp Special, Karp-Lin-Karaś Special, а також Uniwersalna Special мають в своєму складі дорогі добавки, особливо улюблені великою рибою.

Прикормка для коропа серії Feeder

Спеціально для кормушечной снасті фахівці фірми Траперо розробили серію Feeder:

  1. в якості базової основи для річкового лову коропових риб використовується підгодовування Feeder Dynamic;
  2. для донного лову коропа в стоячих водоймах застосовується підгодовування Feeder Turbo;
  3. особливо ефективна для лову коропа в стоячих водоймах суміш Feeder Karp: маючи в своєму складі печиво, ця підгодовування має особливу привабливість для коропів.

Prikormka_Traper_Feeder_Series_2.5kg_enl

Прикормка Траперо в інтернет-магазині «Рибалка-Експерт»

Підгодовувальні суміші для риболовлі фірми Traper продаються в 22 європейських країнах, в Україні купити підгодовування Траперо можна в інтернет-магазині «Рибалка-Експерт»: наші товари забезпечать багатий улов як професіоналу в рибній ловлі, так і рибалці-любителю. У нас ви знайдете готову прикормку для коропа, базові зернові суміші та спеціальні добавки; також серед багатого вибору рибальських товарів в нашому магазині є ПВА сітка для риболовлі , яка стане в нагоді при точковому пригодовуванні коропа.

Рибалка-Експерт рекомендує статті:

Прикормка Traper Big Carp: різноманітність смаків
ТОП 5 кращих підгодовувань Траперо (Traper)
Підгодовування Traper: види і особливості