Безкоштовна доставка по Україні до відділення Нової Пошти, Укрпошти неакційних товарів від 3000грн
Україна м.Харків вул. Богдана Хмельницького 14/16
Графік інтернет-магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Нд - до 16:00
Графік магазину
Пн-Сб - з 09:00 до 18:00, Нд - до 16:00
098 8 2222 83, 095 3 2222 83, 050 0 7329 22
Розпродаж Рибальські товари
Риболовні снасті Монтажі і елементи оснащення Приманки Прикормки та насадки Риболовні інструменти Рибальські аксесуари Зберігання та транспортування
Товари для туризму
Бівак Кухня та посуд Спорядження Ліхтарі Сумки та рюкзаки
Екіпірування Сувенірна продукція Бренди
СПІНІНГ
Вудилища Котушки Шнури та жилки Гачки Оснащення для спінінга Спінінгові приманки Інструменти спінінгіста Спінінгові аксесуари Атрактанти для спінінгової ловлі Підсаки для спінінгової ловлі Транспортування та зберігання Підставки для спінінга
КОРОП
Вудилища Котушки Шнури і жилки Карпові оснастки та монтажі ПВА матеріали Коропові інструменти Маркерні поплавці Підгодовування Коропове харчування Індикатори клювання Транспортування та зберігання Підсаки для коропа Мішки та мати для коропа Підставки для коропових вудилищ Род-поди Намети Меблі
ФІДЕР ПОПЛАВОК ЗИМА КЕМПІНГ ЕКІПІРУВАННЯ

Зимові вудилища для лову окуня

Зима обіцяє значні улови знають рибалкам і екстрим новачкам. Для того щоб бути готовим до зимової риболовлі, потрібно знати основні способи лову, розуміти яке вудилище вибирати для кожного з них. Визначальним фактором при виборі зимової вудки є приманки, які ви будете використовувати. Як правило, окуня ловлять на блешню, балансир (блешню) або поплавочние снасті.

Зимові удильники для лову на мормишку

Метод лову на мормишку - найпопулярніший, представлена величезна кількість вудилищ, які підійдуть для такої риболовлі. Виріб повинен бути:

  • коротким, найчастіше до 30 см;
  • легеньким
  • зручним;
  • бажано, щоб матеріал рукояті був нетеплопровідного.

Такі вимоги обгрунтовуються самим процесом лову: рибалка на протязі довгого часу знаходиться в сидячому положенні, тримає в руках вудилище і працює їм - грає блешнею. При експлуатації довгого аналога важко управляти снастю, від важкого і незручного - втомлюється рука. Часто рукояті вудок для зимової риболовлі виготовляються з неопрена, пінопласту або пробки, ці матеріали не сильно охолоджуються і, відповідно менше мерзне кисть. Підбираючи вудилище, не забудьте про необхідні для нього принадах - зимових блешні , які широко представлені в магазині «Рибалка-Експерт». Наші менеджери з радістю допоможуть вам вибрати потрібний виріб і проконсультують як ним користуватися.

Найпопулярнішим для мормишечной лову є виріб, зване «балалайка». Яскраві представники таких у діліщ - продукти бренду Салмо моделі: Easy Drag Ice, Sport, Precise Drag.

Вудилища для зимової ловлі на блешню або балансир

У продажу є безліч різноманітних вудлищ для лову на балансир або блешню, їх загальні характеристики:

  • легкість;
  • зручна ручка з нетеплопровідного матеріалу;
  • наявність великої котушки;
  • довжина не менше 30 см і до 80 см.

Ловля на блешню або балансир, як і ловля на мормишку, передбачає постійне тримання вудки в руці і гру приманкою, звідси високі вимоги до ручки вироби і його легкості. Принади в цьому виді риболовлі важче блешні, та й розрахований метод на більш активну велику рибу, яка буде чинити опір при її вивудженні, через це волосінь вибирається більшого перетину і довжини, відповідно, котушка повинна мати достатній розмір, щоб вмістити її. Велику роль відіграє вибір довжини вудки, тут важливо визначитися стоячи або сидячи ви будете ловити. Для стоячій лову вибирається довший і жорстке, як правило, телескопічне вудилище. Для сидячого положення зручніше короткий варіант. Досвідчені рибалки воліють мати дві зимових вудки для лову на балансир (блешню): коротку і довгу. Ловити стоячи зручніше, але енерговитратність, тому статут, але бажаючи не упускати ні хвилини короткого зимового дня, рибалка сідає і продовжує сидячу ловлю. Вироби для лову на балансир і блешню широко представлені в лінійці зимових вудилищ Salmo, їх використовують для лову судака, окуня, щуки та іншої сильної хижої риби.

Поплавочние удильники для зимової риболовлі

Під час зимової ловлі на поплавкову снасть не потрібно весь час тримати вудку в руці, грати приманкою, в основному снасть лежить близько лунки, а при клюванні рибалці потрібно схопити її. Основні вимоги для такої вудки:

  • зручна рукоять для того, щоб її було можна швидко взяти в товстій рукавичці;
  • стійка підставка для закріплення виробу на льоду біля лунки.

Часто в якості вудилища на поплавкову снасть використовується, будь-яке інше, яке не задіяне для лову на інші приманки.

Вирішивши купити зимову вудку і інші снасті, звертайтеся в магазин «Рибалка-експерт». У нас ви знайдете широкий асортимент якісних товарів, за прийнятними цінами, а наші консультанти допоможуть розібратися з будь-яким питанням, що стосуються риболовлі, підкажуть який виріб купувати і як правильно його використовувати.